Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Igazabol a kiforrottsaggal nincsen nagy baj, hanem egyszeruen a tervezesi parameterek kozel vannak a fizikai hatarokhoz es ilyenkor barmilyen kis problema hibat fog okozni. A hagyomanyos 12V-os tapcsati vagy haromszorosan volt tulmeretezve. Ha azt is elkzedted az elmeleti maximumhoz kozel hasznalni, akkor azert mar olvadtak neha a csatik.
-
Predatorr
őstag
Bedugtam ezt a 12hpwr kábelt a vga-mba, hangosan kattant (hogy a 6éves tápom 3db VGA csatlakozójában is), azóta is gond nélkül üzemel a 4080. Tényleg hülyének kell lenni, hogy LQrja az ember. Ha megnézzük, hogy a népesség hány százaléka az, szerintem ki is jön az arány.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
slmSIG
tag
Én még azon csodálkozom, hogy nincs cikk a rengeteg 'törött-repedt' nyákról, a VGA hatalmas súlya miatt.
Arról van szó, a leégéses mizéria mellett, hogy a kártya a saját súlya miatt, egyszerűen 'beleszakad' a PCIe-foglalatba. A foglalatnál egy ponton, ahol gyengébb a nyák, bereped és el is törik. Ezt, javítani a több réteg miatt pedig, szinte lehetetlen.
[kép] [kép] [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest