- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
imibogyo
üzenetére
Oké. Addig ha lesz időm, még variálok rajta.
Pete55555:
Mostani ideiglenes IBM m-atx házikómbol kiindulva (amiből kettő egymást mellet kb. pont kiadná a házam amit terveztem, csak az alacsonyabb) az biztos, hogy alaplap fölé lógni bármit is (pl. HDD) csak nagyon minimálisan engedek, pár centit max., ill. az alaplap két oldalán az a 4-4 centit nemcsak a ventik miatt hagyom meg, hanem a szerelhetőség miatt is. Igaz az ajtós megoldás miatt elég lenne 2,5-3 cm is, de így jobb lesz. Ebben az IBM házban nem lehet elférni, 2 óra volt mire kilegóztam mit milyen sorrendben tudok egyáltalán belerakni.
A fractal design az tetszik,bár mintha én terveztem volna, már nagyon is zsúfolt. Itt-ott lehetne 2-3 cm-rel nagyobb, pl. nem tudom egy power gomb csatit azt mennyire kényelmes rádugni a helyére.

Silverstone is érdekes koncepció ezzel a torony megoldással, de pl. ez pont nem tetszik, láttam már más tornyot ami sokkal jobb, csak most nem jut eszembe mi volt az.
Ja és kezdem úgy érezni, le kellene cserélni a jó kis VX450-emet modulárisra, mondjuk egy megkímélt HX520-at kifogni jó áron aprón. Sok ez a kábel, felét sem használom az ágaknak. Kicsi házban nem tudom hova gyűrni, ha meg sikerül, akkor meg tuti a levegőnek van útban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!