- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
Igen aki szereti a gyors-gombokat annak mindenképp érdemes. Én nem szoktam nagyon használni őket, mert enélkül is elég gyorsan megy minden. A videóban nagyon lassan dolgoztam, hogy követhető legyen, ha nem kell közben beszélnem is, ez egy 5 perces videó lett volna.
De összeírhatnád a legfontosabbakat és akkor mehet majd első hsz.-be, úgyis haladok szép lassan azzal is. Szerintem hétvégére már összeáll valami. Nem lesz hosszú, nem azért készül lassan, csak nincs időm.

(#66) N.Ferry: ok, nem lecseszésből írtam, csak elég sok munka van vele és feleslegesen én sem szeretek dolgozni, mert ez értékes időt von el a saját dolgaimtól és a családomtól. Persze ha hasznos én van értelme, akkor szívesen csinálom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest