Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
-
TomiLi
addikt
válasz
üzenetére
Azt a házat jobb nem szét szedni, mert ha az ember nem óvatos, akkor a szegecs lefúrásakor magát a lemezt is könnyen meg lehet sérteni. (olyan vékony az anyag)
Akkor jobb a fújás. Kicsit meg kell csiszolni a felületet szerintem, és mehet rá a spray. Nem kell fémtisztára, a gyári festék tökéletes "alapozó". De ha benéznek moddingban jártasabb PH.-sok is, akkor lehet, mondanak még egy két trükköt még. -
TomiLi
addikt
válasz
üzenetére
Hali!
Én nem vagyok fényező, de azt tudom, hogy bármennyire is előkészíti az ember a felületet (csiszolás, alapozás, fényezés, esetleg lakk), soha nem lesz olyan ellenálló, mint egy gyári fényezés.
Nálam sajnos nem játszik, mert "ragasztott" elemei is vannak a háznak, de még opció, ha az ember szétszedi darabjaira a házat, és leszinterezteti (nem olyan vészes árban). Otthon meg pár szegeccsel újra össze lehet rakni. (szegecs, meg szegecs húzó nem olyan nagy tétel - Barkács/szerszámüzlet)
Nekem is maradt a festékszóró. (flakonos - bármilyen festéküzlet)
Plexi: szintén nagyobb barkácsüzletben szoktam venni, konkrétan én az OBI-ban, azt tudom biztosra, hogy ott van. 2, 5mm vastag, és különböző táblaméretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Seed szerver topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest