- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
Az első javaslatod gyakorlatilag az amire én is gondoltam, megnövelni a borda és a L alakó lemez közötti hőátadó thermal gap felületét. Amit linkeltem 5x5 cm-es thermal gap alkalmazásával kb 3-4x-re nő majd a hőátadó felület, megnézzük mit jelent ez fokokba.
A második ötletedre nem is gondoltam, de ez is nagyon jó ötlet. Amennyire emlékszem nem fekszik fel az L alakú lemez a műanyag burkolatra, hanem van némi rés közöttük. Valszeg ott is spóroltak a thermal paddal, ezt le fogom ellenőrizni és keül bele akkora mint maga az L alakú fém.
A CPU újrapasztázással akkor ne vesződjek szerinted? MX4-re való csere nem fog sokat hozni hőfokban. Mikor régi laptopokban lecseréltem a gyári pasztát MX4-re fokokban lehetett mérni a hatást, igaz azokban aktív hűtés volt.
Harmadik ötletedhez keresnem kellene egy régi rézmagos p4 hűtőt, aminek lefűrészelném a lamelláit, és ha szerencsém van maga a talp kb olyan magas lenne mint a jelenlegi borda. Ha nincs akkor sokat kell csiszolni
Ehhez mit szólsz? Persze pont most nincs fenn az aprón olcsó régi hűtő.Negyedik is jó ötlet, de nem szeretném szétbarmolni a jelenlegi bordád, mégha szuboptimális is, mert ha félresikerül valami akkor abszolút nem tudom használni a MiniPC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ehhez mit szólsz? Persze pont most nincs fenn az aprón olcsó régi hűtő.