- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chriss81
üzenetére
Szia!
Utánanéztem ennek az egésznek, viszont én valami olyasmit találtam, hogy ez az egész egy külön áramforrásról üzemel, a gép kikapcsolt állapotában is, és különböző színekkel lehet különböző eseményekre fényeffektet csinálni. Még sem a feszültségéről sem a kiosztásáról nem találtam semmit.
petiwr:
Nem a tápforrással van baj, hanem azzal, hogy egyelőre nem tudni, konkrétan mi, hogyan és mennyivel üzemel. Ha ezeket ki lehetne deríteni, akkor már lehet kötögetni. Ez egy speckó házvilágítás, nem összekeverendő egy egyszerű LED szalaggal. Amíg nincs kiderítve, hogy milyen a vezérlése, szerintem ne dugdosson semmit se molex csatira, mert könnyen elszáll belőle a varázsfüst, és akkor nem működik majd tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest