- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Csatornánként 10A-t tud (de mivel nem hiszek a kínai specifikációknak (
) és biztonsági játékos is vagyok) én olyan 5-6A fölé nem mennék terhelésben. Na most ez 230V-nál is bő 1000W-os terhelhetőséget jelent, szóval igen, bőven ráköthetsz 40W-ot. Írtam már, hogy nekem ~60W-ot kapcsolgatott gond nélkül egy ugyanilyen. De apumnál pl. egy ~1600W-os elszívót vezérel ugyanez a műhelyben már 3 éve és nála is talán csak a távirányító fog idő nap előtt meghalni, mert a műhelyben azért kap hideget, meleget. Mindegy van még neki 3 másik.... 
(#19975) core i7:
Csípd le róla a maradék hármat...
Viccen kívül nem igazán szoktak egyedi kábelkészletek lenni tápokhoz, talán csak a Corsairnél láttam ilyet (simán tévedhetek, de nem rémlik másnál). Készíteni sem nagy szám, ha a hossz úgy rövid. A gyári moduláris csatlakozót kell csak újrafűzni összesen 4 darab kábellel, SATA csatlakozót is lehet külön venni rengeteg helyen (itthon is láttam már több helyen, de külföldről filléres dolog). 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és biztonsági játékos is vagyok) én olyan 5-6A fölé nem mennék terhelésben. Na most ez 230V-nál is bő 1000W-os terhelhetőséget jelent, szóval igen, bőven ráköthetsz 40W-ot. Írtam már, hogy nekem ~60W-ot kapcsolgatott gond nélkül egy ugyanilyen. De apumnál pl. egy ~1600W-os elszívót vezérel ugyanez a műhelyben már 3 éve és nála is talán csak a távirányító fog idő nap előtt meghalni, mert a műhelyben azért kap hideget, meleget. Mindegy van még neki 3 másik.... 
Viccen kívül nem igazán szoktak egyedi kábelkészletek lenni tápokhoz, talán csak a Corsairnél láttam ilyet (simán tévedhetek, de nem rémlik másnál). Készíteni sem nagy szám, ha a hossz úgy rövid. A gyári moduláris csatlakozót kell csak újrafűzni összesen 4 darab kábellel,