Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Vágható, legfeljebb ha a vágási ponton véletlenül véletlenül zárlatba kerülne belső ér a spirállal, azt szét lehet piszkálni, bár nem tudom, erre mennyi az esély.
Wikipédián arról beszélnek, hogy túl rövidre vágva tönkremehet a meghajtó. Terheletlenül bizonyára feljebb szökik a feszültség, hacsak nincs ellátva megfelelő védelemmel.
Ha fel van tüntetve, hogy az inverter milyen hosszra való, azt kell figyelembe venni. Ha meg túl hosszú, attól gyengül a fénye, mert leterheli az invertert.
Mindenesetre, ha már összeakadtam a Wikipédia cikkel, azt már nem tudtam tolerálni, hogy "Elektrolumineszcens drótnak" fordították, ezért írtam egy szerkesztett változatot, ahol több szakmai és nyelvi anomáliát kijavítottam. Majd kíváncsi leszek, elfogadják-e valamikor.
Viszont pont a főcímet már nem lehet módosítani, erről nem én tehetek. Egyébként a cikk többi részében hajlékony fénycsőre cseréltem az elnevezést. Lehet, van jobb lehetőség is, nekem ez jutott eszembe.
Drót szakmailag komolytalan és legalább olyan vállalhatatlan, mint a "cin". Elektrolumineszcens pedig nem a legjobb magyarítás szerintem, kimondani is "kellemetlen".
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő