Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
prosasa
üzenetére
Üdv,
Ezt itthon vettem használtan,apróhírdetéses oldalon,kerek 20000Ft-ért,az összes többi droidomat meg kintről.
(dx.com,geekbuying,meg pandawill)
Az upgrade rém egyszerű,2-3 kattintás. Le kell tölteni egy toolt,ami egyben felteszi a szükséges drivereket is,
majd a kütyüt ujraindítod recovery módba,betallózod a fw fájlt,majd az "upgrade" gombra kattintva el is indul a romolás. Itt az első két képen látsztik a lényeg : [link] Én se születtem bele,de amint látod nem nagy meló,meg neten ki lehet túrni mindent.
Megnéztem playen az általad említett játékokat,ezeket nem ismerem,de ha egy Modern Combat 5,meg Dead Trigger 2,meg Real Racing elfut akadás nélkül,akkor remélhetőleg azok is.
Az általad említett játékokkal inkább az lehet a gond,hogy lehet nem fogod tudni vezérelni egérrel,mert nem érzékeli a kattintást a képernyőn,de ez is nagyban játékfüggő,mert pl a Townsmen,és az Adelantado sorozat megy szépen egérrel is, a Shadowrun meg csak áll a főképernyőn,hiábba kattolok a start-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest