Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz SanyiSay #4433 üzenetére

Nem egyszerű ügy, de ha esetleg Linuxos terminálhuszár vagy, akkor biztos meg tudod oldani. De haladjunk sorjában! A Robot és az Elixír szinte egymásra építkező alkalmazások. A Robot a szükséges jogosultságokhoz az Elixír2 System összetevőn keresztül jut. Ezt kell telepíteni, majd rendszeralkalmazássá konvertálni. Én ezt Titanium Backup -pal csináltam ("konvertálás rendszeralkalmazássá" opció segítségével, majd reboot). De lehet, hogy ez a lehetőség csak TiBi pro -ban van. Ha ez nincs Neked, akkor egyéb módszerekről kérdezd Tamást, a Robot topikban! A csatolással kapcsolatban viszont nem hiszem, hogy fog tudni segíteni. A csatolás módja ugyanis gyártónként eltérő. Igazából le kéne választani a meghajtót és újracsatolni. Ha szerencséd van, akkor elég hozzá egy-két shellparancs. Ha így nem megy, akkor az Android Mount Managerét kéne hozzá meghívni, mert az, a vold.fstab -ban meghatározott csatolási módot is figyelembe veszi, míg a shellparancs nem. Ha a rendszer választ le, akkor megszünteti a könyvtárt (vagyis a csatolási pontot) is, így OS szinten újra létre is tudja hozni, amikor az eszközt újra csatlakoztatod. Ennek a műveletnek a hiánya okozza, hogy hiába választod le, csak reboot után csatol újra. Bocs, ha egy kicsit zagyva, de ez egy elég sok összetevős folyamat, aminek egyes részei kernel szintűek, mások OS szintűek. Nehéz elmagyarázni (legalábbis nekem).
    Vagy egy nagyon "paraszt" módszert alkalmazol. Rendszer felállás után újraindíttatod a rendszert.Addig üzemkész lesz a vinyó, így a második boot -ra már csatolni fogja a droid.

Új hozzászólás Aktív témák