Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SanyiSay
üzenetére
Nem egyszerű ügy, de ha esetleg Linuxos terminálhuszár vagy, akkor biztos meg tudod oldani. De haladjunk sorjában! A Robot és az Elixír szinte egymásra építkező alkalmazások. A Robot a szükséges jogosultságokhoz az Elixír2 System összetevőn keresztül jut. Ezt kell telepíteni, majd rendszeralkalmazássá konvertálni. Én ezt Titanium Backup -pal csináltam ("konvertálás rendszeralkalmazássá" opció segítségével, majd reboot). De lehet, hogy ez a lehetőség csak TiBi pro -ban van. Ha ez nincs Neked, akkor egyéb módszerekről kérdezd Tamást, a Robot topikban! A csatolással kapcsolatban viszont nem hiszem, hogy fog tudni segíteni. A csatolás módja ugyanis gyártónként eltérő. Igazából le kéne választani a meghajtót és újracsatolni. Ha szerencséd van, akkor elég hozzá egy-két shellparancs. Ha így nem megy, akkor az Android Mount Managerét kéne hozzá meghívni, mert az, a vold.fstab -ban meghatározott csatolási módot is figyelembe veszi, míg a shellparancs nem. Ha a rendszer választ le, akkor megszünteti a könyvtárt (vagyis a csatolási pontot) is, így OS szinten újra létre is tudja hozni, amikor az eszközt újra csatlakoztatod. Ennek a műveletnek a hiánya okozza, hogy hiába választod le, csak reboot után csatol újra. Bocs, ha egy kicsit zagyva, de ez egy elég sok összetevős folyamat, aminek egyes részei kernel szintűek, mások OS szintűek. Nehéz elmagyarázni (legalábbis nekem).
Vagy egy nagyon "paraszt" módszert alkalmazol. Rendszer felállás után újraindíttatod a rendszert.Addig üzemkész lesz a vinyó, így a második boot -ra már csatolni fogja a droid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő