Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- [Re:] Az iparág első, Bluetooth LE Audiót használó TWS headsetjével újít az EarFun
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Érdemes gyorsan frissíteni a 2 TB-os Samsung 980 Pro SSD-ket
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
Üdv urak gondolkodom egy Ilyen vásárlásán. Van valakinek valami tapasztalata róla?
" AZ ŰR VESZÉLYES HELY . FŐLEG ,HA A KÉT FÜLED KÖZÖTT VAN ."
-
viperabácsi
addikt
Üdv van köztetek esetleg Szegedi , akinél meg tudnám nézni működés közben a kütyüt?
Vásárlás előtt állok de nem tudom melyiket vegyem a sok közül.Sokan azt javasolják média lejátszót vegyek, csak nekem elsődleges lenne az android mert torrentezni meg netezni erről szeretnék" AZ ŰR VESZÉLYES HELY . FŐLEG ,HA A KÉT FÜLED KÖZÖTT VAN ."
-
viperabácsi
addikt
Érdekelne , hogy EZZEL lehetne e játékokat irányítani?
-
viperabácsi
addikt
Akkor most még egy kérdés a G - sensor és a giro sensor nem ugyan az?Ebben mind a kettő van elvileg.
-
viperabácsi
addikt
Érdekelne , hogy egy ILYET hogyan tudnék vásárolni , ha nincs paypalom?
Egyáltalán érdemes ezt venni? Jó a készülék , valakinek van ilyenje?
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
vagy Ezt
-
viperabácsi
addikt
válasz
balashka_20 #2835 üzenetére
ment egy pü
-
viperabácsi
addikt
válasz
interstate76 #2845 üzenetére
paypal nélkül nem szeretnék utalni.
-
viperabácsi
addikt
"Miután összedugtam mindent amit kell.
elindult a készülék és a tv-n fekete képernyő és a 2 linux pingvin a bal felső sarokban"Azt nem tudom csak , hogyha androidos a motyó mit keresnek a képernyőn linux pingvinek?
Általában egy androidnak , majd egy android feliratnak kellene lennie a boot ideje alatt (ha androidos a készülék) a képernyőn.
(#2881) obalix Nekem van egy zte skate telefonom, azt szoktam romozgatni még soha sem láttam linux pingvint a képernyőjén.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
először össze kellene kötni számítógéppel , hogy lássuk telepíti -e a drivereket mert annélkül nem lehet romot cserélni.Ha felismeri a gép akkor kell egy hozzá való custom recovery programot telepíteni rá.Ezután a memória kártyára fel kell másolni a hozzá való android oprendszer telepítőjét , és a recoveryből telepíteni.
A telefonoknál így működik az android telepítése." AZ ŰR VESZÉLYES HELY . FŐLEG ,HA A KÉT FÜLED KÖZÖTT VAN ."
-
viperabácsi
addikt
A leg nagyobb gond az , hogy nem lehet tudni mi a tipusa a te készülékednek.Ha beírod a gugliba az mk805 tipust teljesen mást dob ki mint a te ebay-os linked.Egy képet dobj a készülékedről ,hogy lássam mit keressek.
Jöhet püben is
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Érdekelne a véleményetek melyiket lenne érdemesebb venni imito mx 1 vs imito mx2 ?Van aprón egy mk 802 az miben különbözik az előzőektől?
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #2980 üzenetére
Bocsi ug 802 ami van az aprón.
-
viperabácsi
addikt
válasz
droid32 #3086 üzenetére
innen probáld meg telepiteni az egyiket.
Androidos teló elvileg irányítja.Nem próbáltam mert vásárlás elött állok még viszont több helyen olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz
inverterbolt #3136 üzenetére
Érdekelne , hogy mennyi volt az ára az GeniaTech ATV1200 -nak.Sehol nem találom meg árral együtt.
-
viperabácsi
addikt
válasz
inverterbolt #3144 üzenetére
És ezért a 3 7k ért garit is adsz rá?
(a linken 118 usd az ára)
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz
inverterbolt #3151 üzenetére
értem .nem akartalak megbántani csak sok (például vaterás ) eladó van aki leírja , hogy a garit neked kell intézni kínában.Arról nem is beszélve , hogy kibontott (tehát használt) terméket árul a kinti ár többszöröséért.
Amúgy meg 35 k ért már jobb média playereket is lehet venni nem kínai gyártmányt.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Amit most leírok nem bántás és nem csak neked szól.Mindenkinek aki előre farkast kiált.Ezeknek a kütyüknek az előállítása Szerintem pár dollár lehet.
Aláírom kicsit hihetetlen ár.Haverom is rendelt mindjárt 3 db-t belőle.Az az igazság én vaterán vettem már 30000 ezer forintért 160000 érő carbonszövetet, gondolom a forrása nem volt tiszta.
TEHÁT LEHETNEK CSODÁK!A másik , hogy olyan idióták miatt aki heccből ad + visszajelzést , szerinted hányan dőlnek még be neki HA EGYÁLTALÁN CSALÁS.Szerintem meg kellene várni a 30 napot hátha mégis megjön.Nem hiszem hogy akár TE vagy más rájött a csalásra az ebay meg nem néz utána.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz
daved14 #3191 üzenetére
Ha megnézed Akkor ez is csalás? és még lehet találni ilyen árakat.
Ha átgondolod : számoljunk 3-5 dollár előállítással.Ki nyer többet aki 17 usd-ért elad 100 db-t vagy aki 60 usd-ért 10-et?Lehet készletsöprés van mert jönnek nemsokára a 4 magosok?
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Erről valakinek véleménye? Milyen lehet? Van rajta lan csati ezért érdekelne milyen.
-
viperabácsi
addikt
válasz
interstate76 #3195 üzenetére
Az ezen a linkenláthato 808 létezik? 8g nand flash bluetooth?
-
viperabácsi
addikt
Na [link]a csúcstechnologia ami miatt sokba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Üdv urak
Tehát csalás volt valóban a 17 usd-s ár.
Kérnék egy kis segítséget , az itt található linkek közül melyik a nyerő?
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Érdekelne , hogy ezekre van cwm - recovery amit telepíteni kell a gyári helyett?Van egy androidos telóm és azon úgy lehet romot cserélni , ha van rajta custom recovery.Még az érdekelne , hogy van -e valami megoldás a ki-be kapcsolásra?Gondolok itt olyanra mint egér klikk re indítás (mint windows -ban?
Az eHome media centert honnan lehet letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Én is szoktam visszaolvasni mint láttad linkeltem is kolegánknak az adott probléma megoldását , ami pár hozzászólással feljebb volt.
Kerestem , de nem találtam átfogó leírást a cwm letöltése telepítése problémára ,m esetleges gyári visszaállítására.Arra gondoltam elég fontos dolog a romcsereberéhez , és mivel hamarosan rendelek egy 808b készüléket, össze próbálom szedni a hozzávalókat.[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Mi van itt emberek ? Visszaolvastam 3 oldalt és éppen 3 frissen rendelt ( Geek buying _rol) 808 nem akar működni.Legalább egy embertől lettek rendelve? Vagy valóban ennyi hibás van közöttük?Azért kérdezem mert pont mostanában rendelnék tőlük 808b készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% HP EliteBook 840 G8:i5 1145G7,16GB,256GB SSD,Iris Xe,vilI.MAGYAR bill.,Bang&O,Hp gari 2026.5.2
- PlayStation 4 500GB, 9.00-ás szoftverrel!! (GOLDHEN), 6 hó garanciával eladó!
- PlayStation 4 Pro sw:9.00 GoldHen!!! 6 hónap teljeskörű garanciával eladó!!
- Apple Watch Edition Series 6 (GPS + Cellular), titán 44mm - Space Black
- Lenovo Legion 5 (17.3") Gamer Laptop RTX 3070 144Hz Ryzen 7 5800H 16GB Ram 1 TB SSD
- Eladó AMD RX 6800 16GB! Garanciás!
- UBIQUITI UniFi Rack Mount Kit (CKG2-RM) - Cloud Key Gen2 (UCK-G2), Gen2 Plus (UCK-G2+) -hoz
- Ps5 Playstation 5 Assassin s Creed Valhalla
- Ps4 Playstation 4 1Tb 1216B + V2 Kontroller.
- Patriot Viper 4 Blackout Series DDR4 16GB (2 x 8GB) 4000MHz KIT - Élettartam garancia
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest