Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #03276800

    törölt tag

    Sziasztok,

    Pár hete szereztem be én is ezt a kis dongle-t Kínából (geekbuying), és nagyon meg vagyok vele elégedve. Néhány gondolat az eszközről, nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek:
    - Gyári rommal az a baj, hogy - ahogy említették is - tele van szemetelve felesleges app-okkal (így 2 Gb-nyi terület elvész a memórián), talán a proci órajele is alacsonyabb (alapból valami 1.2 Ghz), alapból nem tudsz Xbox kontrollert használni (custom rommal nagyon állat, több játék élvezetes vele). Konkrétan a HD lejátszással kapcs. nem tudom megmondani, milyen a gyári rom, mert nem sokáig használtam. Egyébként ahogy korábban is írták még, nincs kikapcsoló gomb, ergó csak áramtalanítással kapcsolható ki gyári rom-mal, ami árthat neki hosszútávon. Az 1.6-os Finless rommal viszont van egy kikapcsoló menüpont, tökéletesen működik.
    - Bár többeknél probléma volt, nálam nem dobta még el a wifit (sem original, sem custom rom-mal), viszont hasít rendesen.
    - XBMC telepíthető rá, de ahogy a hivatalos oldalon is írják, még nem műxik rendesen:
    "Several features, such as hardware video decoding, better touch support, and more, are still under development."

    Tehát videólejátszásra nem érdemes még XBMC-t használni MK808-on (bár a 480p szintű videókkal elboldogul) 1080p lejátszásra azt a Video Player-t használd, amit alapból felajánl a rendszer (custom rom esetén), az gyönyörűen viszi. Mivel a custom rom azt hiszem 1.6 Ghz-en járatja a kis rendszert, ezért a lejátszás már akadásmentes, hibátlan 1080p esetén is. A TV képét pedig tökéletesen kitölti.
    Egyébként lemértem a fogyasztását: nálam 1W-ot eszik idle-ben, 3W-ot használat közben, tehát igen jó a fogyasztása. Xbox kontroller pedig kiválóan működik, a vele használható játékok listája itt lesz:
    [link]

    Végül összeraktam egy kis demo videót az MK808-ról, remélem tetszik :)
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák