Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz KeFe #3593 üzenetére

    Aki egy ilyen témában egy hsz-en ennyit hajlandó dolgozni, különböző hsz-eket összeszedni, bemásolgatni, ahelyett, hogy gondolkozna, és rájönne, hogy ő a hülye, az beteg. Szóval öregem, te valóban beteg vagy. Vitathatatlanul. Én ezt őszintén sajnálom, és nem írom le többször, mi a logikátlan a PayPal üzletpolitikájában, mert nincs az a szájbarágós metódus, amit te képes lennél feldolgozni. Még akkor sem, ha körbeépítelek fakockákkal és a tetején hagyott lyukon keresztül vasgolyókkal dobállak órákon át, tegyük ezt bárhol. Lehet a helyszín fakockaland, és lehet vasgolyóland is. És ezután rugózzál szépen ezen egyedül, mert én értelmes emberekhez szoktam, akik elsőre veszik az adást, nem olyan agyatlanokhoz, akik 4 olvasás után is TELJESEN MÁSSAL kapcsolatban érvelnek, mint amibe belekötöttek. Ilyet igazi egybitesektől és trolloktól látni, szerintem mindegyik kategória siralmas.

    Ui.: nincs devizahitelem, mert már akkor több fogalmam volt a devizaárfolyamokról, mint most neked, amikor a bankok elkezdték a lakosságra önteni őket. Egyébként az adott időszakban, kezdő közgazdászként egy bankban dolgoztam, mint vállalati ügyfélmenedzser, és azóta is pénzügyi területen dolgozom. De azért majd dobj még fejtágítót a devizaárfolyamokról, különös tekintettel a vételi és eladási közötti különbségre, mert azt sosem értettem! Esetleg kiegészíthetnéd egy, a szorzótábláról írt mesével, Jancsi és Juliskás aláfestéssel. Te fórum főmarhája, te... :DD

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák