Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • interstate76

  addikt

  válasz interstate76 #3352 üzenetére

  2 csoda is történt velem a mai napon, meg kell osztanom veletek!

  Írtam az előzményben, hogy MK808B helyett MK808-at kaptam, és miután szándékosnak tűnt a hibás termékelnevezés, nem fűztem hozzá túl nagy reményeket, hogy az eladó kárpótol, de azért írtam neki. Ma reggelre itt volt a válasz, hogy természetesen jár a pénzvisszatérítés és hogy így megfelel-e nekem. :DD Írtam neki, hogy még jobb lenne, ha küldene egy MK808B-t kedvezményes áron (én meg majd eladom itthon az MK808-at), most várom a választ, de mindenképp örömteli a tapasztalat. Nem az "óriási" összeg miatt, hanem mert egy olyan eladó sem fossa le a fejemet, akinek a sok pozitív visszajelzés mellett az én esetleges negatívom gyakorlatilag semmit nem rontott volna a statisztikáján.

  Tudom, hogy ilyesmi már mással is történt, de azért leírom, hogy ma megérkezett egy 1,14$ értékű USB hubom, természetesen ingyenes postával (Hong Kongból).

  Egy kérdés a végére: ha pénzvisszatérítés lesz a megoldás az MK808 esetében, akkor az eladó tud befizetni a paypalomra USD-t?

  [ Szerkesztve ]

  https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - Thomson vezeték nélküli fejhallgató és Logitech vezeték nélküli billentyűzet touchpaddel

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés