Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • interstate76

  addikt

  válasz oba #2885 üzenetére

  Vaterások általában előreutalással, 1 hónapos szállítási határidővel árulják, azaz fizetsz nekik legalább 10%-ot a semmire, mert ugyanannyit vársz, mintha te rendelted volna egyenesen Kínából. A hivatalos kereskedőkhöz különben sem szerencsés hasonlítani a vaterán seftelőket (nem pejoratív értelemben használom a szót, senki ne sértődjön meg), mert aki tényleg csak 10%-ot pakol a kínai árra, az sem számlát nem fog adni neked, sem a gariztatást nem intézi el helyetted.

  Aki meg úgy árulja vaterán/hardveraprón/akárhol, hogy készleten van neki, annak a díjszabása meg kb. félúton van a kínai ár és a hivatalos kereskedő ára között, de az esetleges gariztatást ekkor is te intézed - szóval abszolút nem egyértelmű, hogy mi is a legolcsóbb megoldás!

  Ellenben ahol 38.900,- Ft, ott van Bp-i üzlet, ahová viheted/küldheted a beteg cuccot, plusz "Ha bármilyen okból elégedetlen a készülékkel, egy éven belül visszaküldheti, és visszakapja a vételárat. Még indokolnia sem kell! A garancia érvényesítésének egyetlen feltétele, hogy a számlát megőrizze." Azért ez megér egy jópár ezrest - szerintem.

  https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/interstate76/index.html - Okosórák (Bip és Bip U Pro), The Last of Us Remastered, Thomson vezeték nélküli fejhallgató és Logitech vezeték nélküli billentyűzet touchpaddel

Hozzászólok Aktív témák