Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RufuszX

    senior tag

    válasz a000 #1536 üzenetére

    A topicban erről a típusról megy a diszkurzus.

    A leírásban a gyári rommal és kernellel szerepel. Abban 1,2 GHz-n megy a proci, de azóta megjelent pár másik rom, sőt a kernel is módosítva és javítva lett (KIZS kolléga hathatós közreműködésével) és tudja akár az 1,6 GHz-t és a natív 1080p-t is.
    (megjegyezném, hogy MK808-cal nem tapasztaltunk még túlmelegedést, de így is inkább 1,4-1,5GHz-en használjuk és így is bőven elég mindenre, persze emberi keretek között)

    Geekbuyingosok a rendelési cím alapján tesznek hozzá egy EU-s adaptert. Legalábbis ezt írják ("We will send you the right charger (adaptor) according to your shipping destination country.") és nekem úgy is küldték.

    Egér+Bill kombóval azt javaslom olvass vissza, többen használjuk normál méretű vezetéknélkülivel, valaki már rendelkezik air-fly mouse-szal és mérlegelj saját preferenciáid alapján. (elméletileg még nem írt senki olyan típust amivel nem működött volna együtt)

    Esetleg megfontolásra javasolnám az iMito MX1-es készülékét is, nagyjából azonos hardverrel rendelkezik, de eltérő wifi modul van benne (ami tapasztalatok alapján stabilabb) és beépített bluetooth is. De drágább is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák