Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PZsolt27

    tag

    válasz Tryntel #1429 üzenetére

    Sziasztok!

    Eddig csak olvasgattam a fórum hozzászólásait, de most már megpróbálom aktiválni magam. Nekem is iMito MX1 van, a legújabb firmware-el (121129). Ebay-ről jött, bő 3 hét alatt, semmi extra.

    A magyar billentyűzetkiosztással nekem is van baj: hiába van beállítva magyarra, angol kiosztással működik. Áttúrtam a beállításokat, létrehoztam új billentyűzetet is, de nem sikerült megoldani. Többfajta billentyűzettel is kipróbáltam, de mindig angol volt. Ez bizony szerintem bug, ami talán egyszer ki lesz javítva.

    Böngészőben nálam működik a scroll gomb, azzal tudok fel/le görgetni. Viszont link begépelésénél az enter bizony nem működik. Egérrel rá kell kattintani vagy az ugrás gombra, vagy a találati listában az egyik elemre. Kényelmetlen. Illetve a tapi billentyűzet mindig feljön, hiába van rajta hardveres billentyűzet. Ez valahogy kikapcsolható?

    Viszont minden bekapcsolásnál be kell állítani az időt, ami azért kényelmetlen, mert a Google Play áruház addig nem hajlandó csatlakozni. Legalábbis mindig "cannot connect - retry" üzenetet kapom. Ha beállítom az időt, akkor ez meggyógyul. Ez esetleg másnál is okozhat problémát, ez a megoldás rá. Más MX1 tulajoknál is jelentkezik ez a hiba?

    Aztán most már van shutdown a lenti menüben ami működik is szépen. Viszont kikapcsolás után nem jöttem rá, hogy valahogy újra be lehet-e kapcsolni, vagy mindenképp ki kell húzni a konnektorból? Vagyis megint állíthatom be az időt...

    Sleep mód van? Vagy esetleg valami program rá, amit ezt megoldja?

    Saját tapasztalatok alapján nagyon gyors a cucc, meg vagyok elégedve vele. A színei nem túl szépek, valahogy túl magas a gamma érték és a világos szinek összemosódnak. Például a google map-on nem látszanak az utcák. Erre van megoldás?

    Utolsó kérdésem az update.img fájl szétszedésére vonatkozna. Hogyan tudom "kicsomagolni", hogy belenézzek, esetleges javításokat/cseréket lehetne benne csinálni?

    Bocs, ha sokat kérdeztem... :)

Új hozzászólás Aktív témák