Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz duji666 #1007 üzenetére

    Óóóó... Dehogynem! Engem nagyon is érdekel a dolog, s dettó nekem is analóg kimenet kellene, 5.1-es. Ami a legbosszantóbb ebben az egészben, hogy gyakorlatilag az összes újabb TV-n, s egyéb szórakoztatást szolgáló készüléken digitális hang kimenet van, de nincs elfogadható áron olyan erősítő/aktív hangfal, ami lekezelné akár az optikait, akár a koaxiálist... Egyszerűen nem értem ezt, hogy miért luxus az ilyesmi egy erősítőn. Persze az erősítő számomra pénzkidobás lenne, mert van mivel meglökni a hangfalakat, csak 5.1-be nem tudom rákötni egy készülékemet sem. Van médialejátszó, van két műholdas settopbox meg útban van egy UG802, de az 5.1-es rendszert még mindig csak a PC tudja majd kihasználni.
    Vártam, hogy valaki foglalkozzon a témával s azt az információt is vártam, hogy kezeli-e az 5.1-es USB-s hangkártyát, s örülök is, hogy megosztottad ezt az információt, hogy sajnos nem, mert így feleslegesen nem dobtam ki pénzt.
    Szóval valóban az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha lenne egy a linkelt készülékhez hasonló, amin van HDMI bemenet, meg egy HDMI kimenet, csak nem koaxiális digitális hangkimenet kellene mellé, hanem 5.1 analóg vagy akár nekem jó lenne egy optikai-->5.1 analóg átalakító is, mivel a Plazmán van optikai kimenet.

Új hozzászólás Aktív témák