Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sennalacy

    aktív tag

    Tesztelgettem kicsit a filmeket is.. MX player vitt mindent amit elé dobtam, 720p, 1080p, akadás nélkül, feliratot is lehetett rá tenni, viszont alul kis halvány fénypontok jelezték a menügombok helyét, ami annyira azért nem volt zavaró, de mégse kellene oda.. ennek okán egy sima 16:9-es forrásnál a két oldalon is fekete csíkok jelentek meg, ami végképp nem ideális.. hardveres gyorsítást a nagyobb felbontású cuccok igényelték, szoftveresen elég rendesen beszaggatott vele 1080p. Hang ügyben miután csak egy tévén teszteltem túl sokat nem tudok mondani a formátumról... időnként azt vettem észre, hogy elcsendesedik.. úgyhogy kellett játszanom a hangerővel.. sőt ami lényegesebb, hogy a hangra kattintva és kikapcsolva az eszköz saját hangvezérlését, jóval hangosabb lett a film.. (esetleg itt érdemes keresni az 5.1-et.. ennyire még nem mélyedtem bele)
    Az mx player sikerén felbuzdulva kipróbáltam a saját médialejátszójával is.. nem kis meglepetésemre ez is mindent vitt röccenés nélkül, sőt alul menü gomboknak nyoma sem látszott, a 16:9-es forrás is teljes képernyőn feszített gond nélkül. Az egyetlen problémám az volt, hogy feliratokat nem ismerte fel.

    A lejátszást 32GB-os microSD kártyáról végeztem, mindenhol azonnal bele lehetett tekerni, minden akadozás nélkül folytatta onnan a filmet. FAT32-re formázva nem enged bizonyos méretnél nagyobbat rátenni, ezért ez nagyobb felbontású filmeknél nem használható. Először exfat formátumra próbáltam formázni a kártyát, de azt a kütyü nem ismerte fel, úgyhogy ment rá az NTFS, amivel semmi gondja nem volt az ég világon. Azonnal felismerte gond nélkül. (Fineless 1.5A fw)

    Lejátszás közben vettem észre, (a 22-es monitortévén nézve, ahol akár 1080p-t is be tudok állítani gond nélkül) hogy amikor kinyitottam a hűtőszekrényt, és felkapcsoltam ott a villanyt akkor beugrott a tévén a jelforrás kijelző.. (egyébként amikor a nagyobb TV-re van rákötve házimozi erősítőn keresztül, hogy egyáltalán lásson belőle valamit igaz csak 720p-ben lehet így is, akkor is észrevettem, hogy Decoder off-al dobálja le magát időnként aminek következtében rendszeresen elcsuklik a hang.. ) ennek fényében elkezdtem gyanakodni a tápra.. 2A-es full euro töltő, nem átalakítós verzió.. lehet, hogy nem ad megfelelően erős és stabil jelet a kütyünek.. Lehet azt kéne első körben cserélnem, vagy szétszedni, megnézni mi van benne.. :D

    [ Szerkesztve ]

    Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

Új hozzászólás Aktív témák