Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Felejsd el... mindenki értékelhet mert "joga" van rá...ha igaza van ha nem
-
River
Arcképgyáros
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Végül visszavetted? Mert az értékelésben azt írja: "Saját költségen javíttatom, tanultam belőle."
Bár személyesen vette meg és jogilag nem tud mit csinálni de a negatív értékeléshez viszont van joga ha ő személy szerint nem volt elégedett.
Az már egy másik kérdés, hogy a "kellemetlen zúgó hang" 1000 dolog miatt lehet. Nekem egy hasonló nyomtatóm van és van alapjáraton ilyen kis idegesítő kis cicergő, enyhén sípoló hangja.(és ha csinálok rajta valamilyen műveletet akkor elhalkul vagy megszűnik)
Szóval ez egy érdekes eset
Ha logikusan nézzük akkor feléd billene az igazság mérlege, mert személyesen ott volt fél órán keresztül és próbálgatta. -
Albert.Tamas
tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Sajnos megtette a negativ ertekelest , ezt hol tudom jelenteni?
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Ezzel egyelőre nem tudunk mit kezdeni, ha megvette a terméket, joga van értékelni. De ha megtörtént az értékelés és úgy gondolod, hogy probléma van vele, akkor jelentsd azt a jelentési rendszerben.
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Üdv!
Mivel személyes átvétel történt, melynek során megtekintette, kipróbálta és megfelelőnek találta, onnantól nem tartozol felelősséggel érte. Az is lehet, hogy valami hálózati vagy földelési probléma van nála, ezért zúg a táp. Az elállás fogalma a kiskereskedelemben létezik, de magánszemélyek közti használt termékek adásvétele során nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- Brutál Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB, i5-14400, DDR5 32GB Garis 2027-ig!
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest