Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldberg03
tag
válasz
kiss8672
üzenetére
Én személyesen fizettem be a pénzt és erről a bizonylatot elvittem magammal. Ezt le is fénymásolták.
Az e-maileket is ha vannak, akkor azokat is be kell vinni. Mondjuk én azokat elfelejtettem, de ráírták ezt a papírra és később még bekérhetik a nyomozás folyamán.
Szerintem nem gond, mert kikérik az adatokat OLX-től. -
Goldberg03
tag
válasz
kiss8672
üzenetére
Én is most voltam a rendőrségen. Ezért eltudom mondani, hogy hogyan zajlik.
Megmondod, hogy feljelentést akarsz tenni, mert interneten keresztül átvertek.
Kivárod míg sorra kerülsz.
El kell mesélned az egész történetet ami az átverés során történt. Ezt jegyzőkönyvbe is veszik. Megadod a kapott adatait a megkárosítódnak.
30 nap a nyomozásra előírt idejük, de ezt akárhányszor kitolhatják +30 nappal.
Ha sikerül beazonosítani a csalót és bizonyíték is van ellene, akkor megy tovább az ügy a bíróságra. Ahol remélhetőleg kimondják, hogy vissza kell fizetnie a kicsalt pénzt.
Nálam egy elég normális rendőr volt, nem kell tartani attól, hogy nem vesznek komolyan. Elég sok ilyen esettel találkoznak.
Én azt tanácsolom, hogy mindenképp jelentsd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Óra topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest