Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
üzenetére
Ahogy sejtettem, az allegroup "lepattintott" azzal, hogy azt javasolják forduljak a rendőrséghez. Egyébként nem találtam olyan tiltást, hogy családtag, közeli rokon nem használhatja a fiókot, illetve ahogy te fogalmaztál, hogy "harmadik fél". Viszont azt gondolom amúgy is csak rendőrségi úton tudhatom meg, hogy esetleg valaki tett-e feljelentést, és ha igen akkor az engem érint, vagy a kedves rokont?! Mivel saját nevére kérte az átutalást, saját bankszámlára, így akár független lehet az allegroup-tól a dolog, és akkor csak a jutalék tartozást kell kiszednem belőle tulajdonképpen, mivel én nem kerültem kapcsolatba a károsultakkal.
-
SUPREME7
őstag
válasz
üzenetére
Szerencsémre több dolog is segít az ügyben. A kedves rokon már itthon él azóta, tehát elbújni nem tud. Volt olyan hülye is, hogy saját nevére csinált közben bankszámlát és arra utalták neki a pénzeket, ez tisztán látszik az e-mailekben is. Szerencsémre nem hittem neki a telefonban és azonnal megváltoztattam a jelszót az e-mail címen. És milyen jól tettem, 5percel később hívott, hogy én vagyok-e a címen mert nem tud belépni. Minden e-mail megvan. A bankszámlám tiszta.
Írtam az allegroupnak, egyelőre bekérték az adataim és meglátjuk mit mondanak. Ha semmi okosat akkor rendőrség.
Letagadni nem tudja, és 2 gyerekkel nem kockáztatna meg talán egy hamis tanuzást a csalások mellé. De ki tudja.
Mit szólt hozzá? Először tagadott, sőt számlákkal igazolta volna, hogy ő mintapolgár és mindent befizetett. Aztán amikor az email cimet "lekapcsoltam" már jött a beszéljük meg, és a nem akartam neked rosszat. De nem adok esélyt. Ha az allegroup nem segít akkor rendőrség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest