Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Socket AM4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
halmosi00
üzenetére
Szia!
Én hasonlóan jártam nemrég egy 84 pozitívos eladóval, hogy elutaltam az összeget és hozzátettem, hogy nem sürgős küldenie (ez valószínűleg hiba, nem fogok többé ilyet írni senkinek).
Persze nem feltétlenül ennek a függvénye, de mindenesetre nem sikerült napokon belül küldenie, szintén napokkal később tudtam csak meg noszogatást követően (talán már jelentés után), hogy állítása szerint elutazott külföldre munka miatt és nem tudja közben senki mással sem feladatni, míg haza nem ér.
Aztán az egészet követően hetek múlva egyszercsak minden előzmény nélkül visszautalta a vételárat (ugyan FoxPost költség nélkül, de ezt már benyeltem, örültem, hogy vége van).Szóval bármikor érhetik az embert meglepetések és semmi összefüggés sincs vele kapcsolatban, hogy mennyi pozitívja van az embernek, 10 vagy 1000.
A 10 értékeléses fogja még lehet a leglelkesebben végezni az ügymenetet… miközben az is lehet, hogy 10 értékeléses eladó átver mint a huzat. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő