Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
Igaz hogy megnézhettem volna, de az is igaz hogy sötét volt, mivel a nyugati melletti parkolóban bonyolítottuk le az üzletet. Meg nézd, én bíztam benne és valószínűleg levágta már az üzenetet írások alatt és azt kihasználta, mert szerinted pl. az egy olyan jelentéktelen információk egy gépről hogy magyar vagy külföldi, hogy azt előre nem is kell közölni a vásárlóval? Mert hogy ő nem mondta hogy magyar, de azt sem hogy angol. Meg arra mi a magyarázat hogy ahogy lement az üzlet és elköszöntünk a hirdetés teljes szövegét a képekkel együtt eltüntette. Szerinted erre mi a magyarázat? Mert szerintem egyértelmű..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SUSE Linux
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest