Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gold007
üzenetére
Szia.
Én sem védem. De! Hirdetés címe: Hibásan... innentől kezdve ez rizikós, és ezt te tudtad, elfogadtad, amikor megvetted, illetve utaltad a költséget.
A garancia, amit írt...., azrét olvassunk már a sorok között: "Gari arra van, hogy képet ad, és mondjuk League Of Legendset szépen tudsz vele játszani"
Azaz csak akkor vedd meg, ha nem terheled, mert arra adok gart, hogy ad képet másra nem.
Itt nem jár negatív az eladónak szerintem.Teljesen mindegy, hogy te mit tennél, vagy más. Sőt én is vettem már vissza "jogtalanul" eladott terméket, de ez mit sem számít, mert ez a te vételed volt.

Lényeg:
Szerintem ez esetben nem történt átverés. Pontosan azt kaptad amit írt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest