Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyb3r

    csendes tag

    Sziasztok!

    A következő problémába ütköztem. Eladtam egy Palit GTX 980Ti-t, amelynek a leírásában csak annyi szerepelt, hogy: "Eladás oka nagyobbra váltás. Garancia nincs rá." Kb csak másfél hónapig voltam a tulajdonosa.

    Nekem egyetlen gondom volt vele, túlmelegedett a kiszáradt paszta miatt. Ez cserélve is lett, és onnantól megszűnt a probléma. 3 hétig teszteltem, mire meghirdettem.

    Jelentkeztek is érte, személyesen átvette. Mivel nem nálam vette át, hanem egy megbeszélt helyszínen, így képek formájában bizonyítottam neki, hogy a kártya sértetlen. A tesztben a RainbowSix Sieges játékot futtattam 1080p, 144Hz, ultra beállítások mellett.

    Személyes találkozónk során tájékoztattam a pasztacseréről is, illetve arról is, hogy bizonyos FSP tápegységgel (konkrétan egy Raider 550-el) nem indult, ellenben minden más táppal igen. Elégedetten vette át tőlem 5000Ft kedvezménnyel. Próbagaranciát is személyesen említettem neki, hogy 3 napot adok, és azt is elmondtam neki, hogy ha a pár napban bármilyen problémája akadna, csak egy hét múlva tudjuk rendezni. Hazavitte és aznap kipróbálta, majd elégedetten jelzett vissza, hogy abban a pillanatban is játszik vele és semmi gondja sincs.

    Végül 2019.03.03-án kaptam tőle egy hívást, miszerint a kártya hibás. Igyekeztem segíteni neki, hogy mivel lehet kizárni a problémákat, de nem szűntek meg, sőt, végül a kártya nem adott képet. Ekkor már azt állította, hogy a kártyát nem azonnal tesztelte, csak a hívás napján volt rá alkalma. Pénzvisszatérítést kért tőlem, de 4 nappal a próbagarancia lejárta után nemet mondtam neki. Ez után "fenyegetőzött", hogy kideríti a címemet, hátha személyesen szót értünk. Később már a feljelentésről esett szó, mivel szerinte "nincs bizonyítékom ellene".

    2013 óta vagyok tag, és bármilyen hibás terméket adtam el, azt megjelöltem. Eddig egyszer volt hasonló esetem, de ott kiderült, hogy a vásárló Overclock tesztelgetés közben sütötte meg a kártyát.

    Jelen esetben mit tudok tenni?

    06706196938 (10:00-24:00 zaklatható vagyok)

Új hozzászólás Aktív témák