Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • danilla

    őstag

    válasz Vincent_ #2092 üzenetére

    ""mert magában a hirdetésben nem szerepelt, csak 1231231 hozzászólásban". Tessék? Nem olvastad végig, hogy mit fogsz venni? A gyári felújítottság sem volt benne a hirdetésben?"
    Miért kéne olvasgatni a hozzászólásokat, ha esetleg fel lett volna tűntetve a hirdetésben, hogy egyéb fontos informáicók olvashatóak a hozzászólásokban, akkor igazad volna. Körültekintően elolvasta a hirdetést amiben nem szerepelt, hogy felújított ahogy az sem, hogy gyárilag nem magyar a billentyűzete. Ezen nincs mit vitázni, feltételezem az eladó is elismerte, hogy hibázatott (azzal, hogy visszfizette volna vételárat).

    ""Foglalkoztál az üggyel". Hát ez nagyon szép és jó, de visszajuttatni képtelen lettél volna (akár úgy, hogy otthon hagyod, és anyud elviszi feladni postára)"
    Lehet, hogy én értettem félre valami, de én azt olvastam, hogy a vásárló egyből jelezte az eladó felé, hogy a hirdetésben nem erről a termékről volt szó. Azonnal vissza is küldte volna, nem hónapok múlva, az eladó volt az, aki csak egy hónap múlva tudta volna visszaadni a vételárat (ami nyilván nem járható út).

    A többibre nem reagálok, mert a témával kapcsoltaba teljesen irreveláns, ellenben ezt még megjegyzem:
    "Valamiért azt gondoltam, hogy tanácsért jöttél ide a fórumra, nem siránkozni. Leírtam, hogy ha nem vagy elégedett (az amúgy szerintem korrekt) ajánlattal, tedd meg a feljelentést."
    Ennek ellenére tőled mit kapott? Hát tanácsot azt biztos nem, ellenben dorgálást azt igen, csak azt nem értem mire fel...

    Szerintem tiszta sor az egész, a vevő nem azt kapta amiért fiezetett, az eladó ezt elismerte, de nem tudta visszafizetni a vételárat, csak később.

    Szvsz a korrekt az lenne az eladó részéről, hogy "benyelné" az új billentyűzet teljes vételárát.

    https://twitch.tv/ddplayzone

Új hozzászólás Aktív témák