Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haly

    őstag

    Sziasztok!

    Szeretnék kérdezősködni itt is egy vásárlásommal kapcsolatban. Még annyira nem fajult el a helyzet, de kezdek aggódni, így gondoltam pár kérdés nem árthat itt, hogy mérlegeljem a lehetőségeim.
    Egyelőre nem nevezném meg az illetőt (bízva benne, hogy megoldódik az ügy).
    Találtam egy terméket, bontatlanul több darab is elérhető, nagyon jó áron. Sajnos rosszul kezdődik a történetem, előreutaltam. Ragaszkodott az eladó az előreutaláshoz, méghozzá paypal-en keresztül, mert kedden (ma) Bécsbe utazik, illetve külföldi céges számlára megy az utalás és oda sima banki utalás "nem megoldható". Gondoltam fair enough, akkor előreutalok. Szombaton paypal-en keresztül el is utaltam 36.000Ft-ot a kollégának. Miután megtörtént az utalás, elkérte a címem. Sajnos ezt későn vettem észre, így a válasz késése miatt sajnos szombaton már nem tudta feladni a terméket. (futár hozná elvileg...)
    Rákérdeztem vasárnap, azt mondta, hogy vasárnap nincs csomag átvétel, hétfő reggel elintézi.
    Hétfőn nem írtam neki, csak ma 9 órakor. Kérdeztem, hogy várhatom-e a csomagot? Feladta-e? Megadta-e a telefonszámom a futárnak? (Mivel én külön nem írtam le a számom, viszont egyszer már hívtam az illetőt, így gondoltam van annyira talpraesett, hogy megadja onnan a telefonszámom. Ezt azóta sem tudom, hogy megtörtént-e.) Majd írtam neki délben, hogy nem igazán akar jönni a csomag, szerdán nem leszek itthon, fontos lenne, hogy ma kézhez kapjam, különben címet kell módosítani. Válasz egyik privát üzire sem jött. Ekkor már háromszor hívtam, egyszer sem vette fel. Itt pattant el a húr és írtam neki egy privátot, amiben összegeztem, hogy 36 ezrem nála pihen, csomag nem jött, telefont nem veszi fel, privátra nem válaszol (pedig akkor még belépett az oldalra!), jó lenne, ha adna valami életjelet. Ezt már el sem olvashatta, ugyanis 13:20-kor lépett be utoljára, ez a privát üzi pedig 13:41-kor lett kézbesítve.
    Közben írtam az egyetlen másik vevőjének (igen, tudom... friss újonc, csak 1 vevő, mélyen piaci ár alatti előreutalás... elég vészjósló eddig), hogy mesélje el, vele hogy alakult az üzlet. Sajnos ez a vevő kolléga sem lépett be azóta az oldalra, tehát információm nincsen az eladómról még.
    Elvileg a neve, telefonszáma, e-mail címe megvan.
    Szerintetek kezdjek el aggódni? Mik az esetleges lehetőségeim, ha kiderül, hogy átverés történt? :F

    Remélem tudtok segíteni! :R

    u.i.:Ja és bocsi a regényért. :D :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák