Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SimonYana

    addikt

    válasz TwentyFour #1367 üzenetére

    És itt jött közbe az a "lyuk" a rendszerben, amire én sem gondoltam: mi történik, hogyha egy ilyen becsülegtes user accountjával illetéktelen személye lép be és az eredeti user nevében kér előreutalást?
    Na ezért lenne jó egy olyan , hogy be lenne regelve egy bankszámla számom , amit mikor vásárolsz tőlem , akkor láthatnál és bármit írok Te csak arra utalnál! Így nem lenne értelme feltörni a fiókomat , mert úgy is Én kapom meg és még ha kibaszna is velem valami lúzer , akkor is vissza utalnám a jogos tulajdonosának , mert hát azért csak észrevenném , hogy lóvé jött és nem várom sehonnan! :F
    Na de én nem vagyok ilyen mega guru és nem értek hozzá , de tény , hogy semmilyen személyes adatra nincs szükség ahhoz , hogy itt eladhass vagy vegyél valamit!
    Egyszerűsítsünk csak annyit , hogy senkinek nem kell megadnia semmilyen adatot telefont és bankszámla számot ameddig nem akar eladni és venni valami. A fórumon meg lehet irogatni kamu nevekkel névtelenül. ENNYI! :DD
    Még egyszer mondom , csak próbálom kitalálni mit lehetne , hogy mindenkinek jó legyen és a PH-t se úgy kezeljék , hogy itt átbasznak mindenkit! Így is egyre több a kamu foglalós és a hitegetős. Értem én hogy fiatal és nincs pénze! Nem is nézem le ezért , csak ne szopasson engem ezért , mert én erről nem tehetek!

    ® SimonYana ®

Új hozzászólás Aktív témák