Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz amdathlonxp #1014 üzenetére

    De ezeket miért nekem írtad? :F
    Én hol írtam olyat, hogy a futár a hibás? :F
    Én annyit írtam, hogy a futárcégek lehetnének együttműködőbbek, ha nyilvánvalóvá válik, hogy az átvevő csalás áldozata lett (ha átvételkor kiderül, hogy nem az van a csomagban, aminek lenni kéne).
    Ezért írtam, hogy ilyen esetben a futárcég is közreműködhetne az eset jelentésében, kivizsgálásában, így bizonyítható lenne az átverés ténye anélkül, hogy a futárcég kellemetlen helyzetbe kerülne, vagy kibújna a segítségnyújtás alól. Ez csak egy együttműködés lenne, egy "protokoll" (ahogy a #980-ban is írtam) arra az esetre, ha ilyesmi előfordulna.
    Ezzel szemben ma az a gyakorlat (tisztelet a kivételnek), hogy a futár magasról tojik arra, hogy az átvevőt megkárosította "valaki", neki el kell számolni az idejével meg a pénzzel, nameg a kézbesítéssel.
    Ha ezt a futárcégek beépítenék az üzletpolitikába, akkor ez elterjedhetne, nem a futártól függne, hogy "együttérez" és segít (jegyzőkönyv, rendőrség, stb), vagy csak a munkáját végzi és megy tovább.
    Én erről beszéltem, ez csak egy ötlet, nyilván nem így működik a dolog sajnos.
    Nem beszéltem semmilyen visszatartásról vagy egyéb személyes korlátozásról, nem is tartozik a témához, egyébiránt a károsult sem én vagyok, csak segítő szándékkal szóltam a témához.

    [ Szerkesztve ]

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák