Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lenovo Smart Paper - a szemem köszöni szépen, jól van
- Képgenerálást hozott a soron kívüli AMD Software
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Ezt nem tudják elég olcsón adni ahhoz, hogy racionális vétel legyen.
-
thomas92
aktív tag
lassan büntetni kellene a gyártókat, ha ennyire elavult készüléket adnak ki
Galaxy S23 Ultra | Pixel 7 | Galaxy Buds Pro | Galaxy Watch4
-
Nemigen fog labdába rúgni egyik verzió sem…
Apple iPhone 13 (Midnight, 128 GB) Apple iPhone 6S (Space Grey, 64 GB) ¶ Mercedes Benz W124 (1987, 200D)
-
totron
őstag
Hol tértek vissza a cserélhető akksik?
-
janeszgol
félisten
A C300 még talán elmegy. A másik tré.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
fornettisuti
veterán
Az ilyeneket műzlis dobozba kellene rakni ajándéknak a gyereknek.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Postas99
senior tag
válasz
fornettisuti #7 üzenetére
A termék kitalálóját kellene műzlis dobozba tenni porrá örölve. A termék végett pedig akkora környezetszennyezési és környezetterhelési büntit beb@szni a nyakukba hogy soha többé ezen cégnév alatt ne tudjanak szemetet gyártani, nevet, logót, licenceket elkobozni... az összes vezetőt vagyonelkobzásra itélni . És elküldeni őket kínába 5 évre az Iphone gyárba telefont összeszerelni, napi 1 tál rizsért.
-
Wyll
őstag
Ne feledjük, hogy pl. a Galaxy S10e-ben is 3000 mAh-s akku volt (nominálisan 3100, de az enyémben lévőt 3000-esnek sikerült beazonosítani).
Amúgy szerintem simán van igény az ilyen nagyon egyszerű okostelefonokra.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
beno52
tag
Az ilyen telefonok miatt terjed(t) el, hogy az android szar...
-
Fancy-boy
addikt
Azért azt tegyük hozzá, hogy mindkettő USA only.
"HMD Global announced a pair of new entry-level smartphones for the US market."
-
Picco
addikt
"160,7 x 73,9 x 8,63 hüvelykes"
408 * 187* 21 cm
ar/m² alapon barmit leverIt's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Hát ezek tényleg szörnynek .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
janeszgol
félisten
Okostelefonnál szerintem ma már a Redmi Note 12 4G a beugró.
Többekkel ellentétben nekem semmi bajom a Helio P22-vel, ha az egy 50-60 ezres 10 colos tabletben van. Mert akkor újságolvasásra nekem tökéletesen megfelel 3-4 GB ram mellett. Tehát célhardvernek, egy célra.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
Amerikában az ilyet csak egy éjszakás telefonnak hívják.
Most nem azért, de ott jobbat lehet kukázni mint ez.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
cami][us
senior tag
A P22 szódával elmegy (PUBG-re elég), de a ram mérete teljesen abszurd.
乇乂ㄒ尺卂 ㄒ卄丨匚匚
-
ddaydome
aktív tag
Na skaccok. A maffiànak is kell eldobható, olcsó telefon........ Szóval okosan a beszólogatásokkal.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
totron
őstag
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Valaki bal lábbal kelt. Nem tudom hol és mi kapcsán estek neked, de egy gyakorlatiasabb választ is el tudtam volna képzelni. Aki alapmodellt vesz, annak jellemzően nem kell nagy teljesítmény, mert a legextrémebb app amit feltesz egy gmailtől eltérő e-mail alkalmazás mondjuk. Megválaszoltam magam.
-
KFORboy
senior tag
Hogy még egy ilyen elszabott csicskafón alatt is csak civakodni tudtok...
Mi az ? Péntek délután, jó idő van kinn de még mindig az irodában ?
Kitartás, nincs már sok hátra !Ez a két tejfölösdobozból fröccsöntött szappantartó amit még egy Casio számológép is elver kompletten még ezt a cikket sem érdemelte meg mint energia befektetés, ti se tépjétek magatok rajta...
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
Hello 2012
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
mg1992mg
senior tag
Azért a C110 modell úgy lett volna autentikus, ha microUSB-t kapott volna
-
TomPack
őstag
Must have!
-
b.lajos
tag
Félreértitek a helyzetet, olcsó, használható, de a lényeg: megmarad a nokiás doboz ami időnként fontos használati eszköz !!
b.lajos
-
-
AxBattler
félisten
C300 szerintem teljesen vállalható multicéges dömping melóteló.
Pénzért, magamnak persze nem venném..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
-
jUUh
addikt
Viccen kívül komolyan érdekelne, hogy egy-egy ekkora cégnél hányan vesznek részt egy termék előállításában. Mármint onnantól fogva, hogy megszületik az ötlet, addig, hogy a gyártósorra ér.
Sztem ez minimum több száz, ha nem ezer ember. Nyilván a folyamatba nem egyforma súllyal számítanak a vélemények, nah de erre senki sehol nem mondta, hogy nem? Hogy történik ez, hogy 2023-ban ilyen telefonok kijönnek?
Google Pixel 7
-
jUUh
addikt
-
Armagedown
őstag
Instant e-hulladék mind a kettő.
Mivé vált ez a brand is, egy nulla.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Vajon ezekből a chipsetek ből mennyi van még raktáron?
Mondjuk a Snapdragon 662 még elmegy, bár az alapja 2017-es, szóval màr matuzsálemi korban van. -
M1995
junior tag
Tiltanám az ilyen környezetszennyezést. USA piacon mit akarnak ezzel, ahol utcaseprőnek is simán futja iPhone-ra vagy Galaxy-ra?
Kinek szánják? Dílereknek burner? El is dobják. Környezetszennyezés a gyártása és a használata is. -
Sok ember van, ha csak az idióták veszik meg, már az is szép haszon. Nem mindegy, h 10 mil. lakos van vagy 300 mil. Lehet a szolgáltató megpróbálja majd elsózni.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
zorzy4
őstag
És ez nem is akkora vicc. Nettó környezet szennyezés. Kéne egy minimum amit 3 évig tud használni egy átlag felhasználó. És most nem a hiper szuper kamerára gondolok, hanem az alap programok akadásmentes futtatására, és támogatására.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
hallerlaller
addikt
Eléggé historizáló hardver, lehet valami retro filmhez készült, vagy ingyen mobil feltöltő kártya mellé, mi lehetett a cél?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
mepet
addikt
válasz
hallerlaller #45 üzenetére
Esetleg egy olcso telefon?
-
Olorin21
újonc
Mivel a Nokiának nincs köze ezekhez a telefonokhoz, ezért nincs is több száz vagy többezer ember az ötlet és a gyártósor között. A HMD-ben 700-an dolgoznak összesen, ebben a könyvelés, HR, sales, marketing, mindenki is benne van, gondolhatod mennyi marad az általad leírt folyamatra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az antik lapkakészlet sem semmi, de az akkumulátor mérete egészen megdöbbentő.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Starfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Smart Paper - a szemem köszöni szépen, jól van
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 6/7/8 topik
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE XS FEKETE 256GB K1277 ÚJ AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás,APPLE IPHONE 12 MINI LILA 128GB K1263 85% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás,APPLE IPHONE 12 FEKETE 128GB K1273 86% AKKU
- Oppo Find X3 Neo
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 13 ZÖLD 128GB K1266 AKKU 90%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest