- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
Thocy a ZAGY
üzenetére
Kösz az infót!
Ami azt illeti megrendeltem a paneltápot a 60W-os téglával. Meglássuk mi lesz.
Szerintem is el kell hogy vigye.A HookR által említett Realan LR1106 is nagyon jónak tűnik, nem tudtam róla korábban. Ha nem válik be az előbbi, akkor további megfontolás tárgyát fogja képezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem is el kell hogy vigye.