Hirdetés
Aktív témák
-
macgywer
tag
Sziasztok!Van valakinek tapasztalata hogy MindiGo-tv milyen Android tv boxon működik?Köszönöm!
-
fezsoo
aktív tag
Üdv.
Észre vettétek hogy volt 1-200ft-os áremelés?
Vagy ez csak nekem nem tünt fel esdig
-
M.Ildiko
tag
Most eppen miert nincs jel a Nagy-Hideghegy adotornyarol? Reggel nem volt semmi gond, aztan kikapcsoltam, most neznem, de csak a feliratot, hogy nincs jel.
Olyanba is belefutottan, hogyha nem elofizetett csatornara valtok, megjelenik egy felirat, de nem tunik el tovabbvaltaskor, csak akkor, ha a boxot ujrainditom.
Tegnap a Life tobbszor eltűnt, azert ilyenkor valami értesítés kellene a honlapon -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Elég sok új, de még nem élő csatorna jelent meg a lista végén. Lessz bővítés? Nem találkoztam még az esetleges bővítéssel kapcsolatos hirdetéssel.
A Sektrum Home+-on 21 óra után előszeretettel adják a kézilabdát.
Én meg pipa vagyok, mert az Álomházat és a Venni vagy nem vennit szoktam nézzni
-
vasskos
csendes tag
Sziasztok! Tegnapról mára nem jön be a csatornák nagy része (a PID2-vel kezdődőek). A PID1 esek tökéletesen mennek 98% jelminőséggel. (M1, Duna, M4, DunaW)
Mi lehet a gond? Semmi nem változott a setupban.
-
Adama123
aktív tag
Február 1-től a Spektrum Home helyett a Spektrum Home+ csatornával találkozhatnak a kódolatlan földfelszíni digitális vétellel rendelkezők, valamint a MinDig TV Premium előfizetői.
Az új változatot azért hozta létre a csatornát üzemeltető AMC, mivel sportcsatornája a Sport TV rendelkezik olyan közvetítési jogokkal, melyek a médiatörvény értelmében országos szabadon fogható csatornán is közvetítendők.
Emiatt az elmúlt időszakban a Spektrum Home csatornán néha egy-egy kézilabdamérkőzés volt látható, hogy megfeleljenek ennek az előírásnak. A Spektrum Home+ bevezetése lehetővé teszi, hogy a műholdas, kábeles és IPTV előfizetők ilyenkor továbbra is a Spektrum Home tematikájának megfelelő műsorokat láthassanak és aki kíváncsi a sportközvetítésre, az a Sport 1 vagy Sport 2 csatornán megtalálja a mérkőzést. -
vpanangin
senior tag
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Én is láttam már itt kézilabda közvetítést.
-
regvoltrossz
aktív tag
Mi ez a Spektrum home plusz? Amikor tegnap este valami sportközvetítés ment a lakásdekorációs, felójítós műsorok helyén kicsit meglepődtem.
-
azbest
félisten
Túlkombináljátok. A lényeg, hogy elég drága most beszerezni a régi fajta csomagajánlattal boltból és még azon felül venni boxot is. Plusz vaktában nem is érdemes, nehogy az új integrált modul legyen, csak nem cserélték a képet a webshopban. Persze, ha minden pénzt megér valakinek, akkor hajrá

Akinek még régebbről van még visszaaktiválható kártyája, annak lehet opció a prime box leadása mellett visszaaktiváltatni.
Az, hogy szolgáltatói boxot megvetetik, méghozzá nem is olcsón, hát nem azt sugalja, hogy igyekeznek ügyfeleket szerezni. Ha egy év múlva elromlik a box, akkro lehet megvenni újra, mert nem érvényes rá a gari. Plusz még lehet aktiválási díjjal is lehúzzák az árán felül. Akinek "bérbe" adtak boxot az más, mert ott a szolgáltató baja, ha elromlik.
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Forintra pontosan ugyanazt fizeti ha direktben rendeli meg. Azaz ugyanazt kapja. Kártyát is.
[kép] [kép]Gondolom megunták hogy hogy a megrendelők 60%-a panasszal jött vissza hogy a kártya kiesik a TVből és cserélhették CAM-os verzióra. Így nincs panasz, mert akár tudja mire van szüksége akár nem - megkapja ami kell. (legfeljebb nem lesz szüksége a conaxra)

-
brazos
senior tag
Nem viccelek....ha számolunk, akkor csak a hivatalosan újonnan megvehető eszközöket számoljuk, a mindignél sem használt cam-ot adtak neked oda az előfizetéshez! - annó, hanem újat!
Az egy dolog, hogy most a kártyát már csak használtként tudod megvenni és valóban léteznek haznált cam-ok is, de vannak még raktáron maradt, elfekvő új dolgok, az ilyen összevont csomagok, a fenti SztiviVander által belinkelt csomag is új csomagként van meghirdetve, és új eszközt tartalmaz, tehát a számolásnál is ebből kell kiindulni.
Ha meg eleve a használt dolgokból indulunk ki, akkor nyilván olcsóbban meg lehet úszni, de a kettőt nem érdemes összekeverni.
Vagy az új, összecsomagolt cuccból indulunk, és számolunk, vagy pedig a használtakból indulunk ki, és azok közül próbáljuk meg a legolcsóbb lehetőséget kifogni. -
brazos
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Önállóan -minden más nélkül- megvehető előfizetői kártyát már nem árulnak hivatalosan! Mert ugye erről volt szó, és nem az összevont csomagokról, aminek az ára szerintem is a pofátlanság mintapéldája.
Ott van a hirdetésben a 6 hónapos feltöltő-kártya ára, 13 242 Ft. Ehhez vedd még hozzá a hivatalosan árult [link] Conax-modul-Smit modult, 9 800 Ft-ért, ha ezt összeadom, jóval kevesebbe (23 042 Ft) kerül, mint a linkelt BestByte (29 999 Ft) csomagja. Ez utóbbi meg csak akkor éri meg, ha az összevont csomagban lévő Conax Cam modult el tudod passzolni valakinek jó árban. -
cof
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igen ez nagyon drága, már-már pofátlan. Digi 1000 NET+TV is 1 évre ugyanennyi mint ez 1 évre (Ha 2 TV-d van 2 db. modul kell).
-
SztiviVander
addikt
válasz
brazos
üzenetére
Ez igy nem teljesen igaz, előre fizetős csomagot (kártya + ca olvasó + 6ho extra csomag) még több boltban is árulnak a megmaradt készletből. Persze az más kérdés hogy nem biztos hogy megéri 702-hoz kifizetni az úgysem kellő ca modul árát.
-
brazos
senior tag
válasz
Doky586
üzenetére
... mert nincs rajta CI+ és az AH nem árul kártyát. ...
Jól írják, mert az [link] AB CryptoBox 702T boxban csak belső, beépített kártyaolvasó van, nem CI+ modulfogadó. Úgy ahogy a képen is látható.
Tehát Conax titkosítást ismerő kártyaolvasó van benne, és emiatt a földi digitális fizetős televízió adások vétele csak a régi mindigTV-s előfizetői kártyával működhet, azt viszont már csak használtan tudsz beszerezni, újonnal olyat már nem árulnak. -
-
brazos
senior tag
Például a kimondottam műholdvevő célra készült boxokban már kihangsúlyozzák, (sajnos még nem mindegyik gyártó és forgalmazó teszi ezt meg) hogy a készülékük már az újabb rendszerű Ci+ modulfogadóval lett ellátva. Jó példa erre ez a [link] Strong műholdvevő box is:
... A CI+ kompatibilis foglalat segítségével a CAM modulok széles választéka használható beleértve legújabb CI+ modulokat is. ... -
tibor2010
tag
válasz
Doky586
üzenetére
A 752HD-nak normális kijelzője van, kiírja a csatornát, CI+ fogadója és pár csatlakozója, SCART, optikai, hang kimenet, LAN stb. Képes streamelni az adást telefonra, táblagépre és pár egyéb szolgáltatás. Van akinek ezek lényegesek, de nem kötődik a MindigTv-hez.
Nekem van 4k PurE2-Enigma 2-es vevőm is, ez közel kétszer annyi volt, mint a 752HD, de meg sem próbálom leírni mi a különbség, mert nem lehet. -
-
tibor2010
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Virtuális kártyát csak CI+ modulba lehet programozni. Ezért követelmény a CI+ fogadó.
A CI+ fogadó lefelé kompatibilis a CI modullal, de fordítva nem igaz, CI fogadóban nem működik a CI+ modul.
Hogy kicsit bonyolultabb legyen, a CI+ modulból is több verzió létezik, a magasabb verziójú nem biztos, hogy működik az alacsonyabb verziót kezelő fogadóban.
A régi kártyához Conax cas7-es modul kellett, az újabb kártyákhoz Conax Contego. Itt jön az újabb csavar. A Contego modulnak nem feltétlenül kell CI+-nak lenni, pl. a SMARDTV CI modulja már régóta tudja a Contego-t. Sőt pl. ez a Synaps modul: [link] valójában szintén SMARDTV.Már volt róla szó, hogy a gyártók nem mindig tüntetik fel, hogy a CI fogadójuk valójában CI+.
Bár a fenti AMIKO típusoknál és a Cryptobox 752HD-nél is CI-t adnak meg, ezek egészen biztosan CI+ fogadók. -
-
cof
veterán
-
-
Jester01
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Szerintem nem szüntették meg a terjesztését. Csak kötelező conax modullal venni.
De lehet hogy beépített virtuális kártya van, ugyanúgy mint a boxban. Az egyik oldalon ezt írják:
"Amennyiben CI foglalatos televízió készülékében van beépített DVB-T2 tuner, illetve kezeli a HEVC (H.265) videótömörítési szabványt, abban az esetben CI+ modulra van szüksége. A készülékben integrált Conax chip található, külön smart kártya nem szükséges."
-
válasz
István2020
üzenetére
Eggyiken sincs CI+ a gyártó szerint. Csak CI.
A jó hír viszont hogy az AH aszf-ben sincs semmi CI+ ra utalás, szerintem régebben valaki más is benézte ezt, és hibás infók terjedtek itt el.

A másik amit szerintem mindenki félreért az a kártya. Szerintem nem szüntették meg a terjesztését. Csak kötelező conax modullal venni. De ez csak akkor derülne ki ha mutatna valaki idei előfizetés vásárlást TV-s CAM-al. (kicsomagolás videót)..
-
fezsoo
aktív tag
Van amikor megjelenik a NINCS HOZZÁFÉRÉS 100
Ezt is kérdeztem. Mert ha véletlen megjelenik, eltünni nem akar. Azt mondták dolgoznak ezen a beégésen is. Meg persze a többin is. Csak győzzük kivárni.
A gyerek csomagot is kérdeztem. De hogy arra meg másik eszköz kell
A Prime box nem.jó rá. Na itt ledobtam a láncot.
-
-
István2020
csendes újonc
Az AMIKO HD8275+ és AMIKO HD8265+ eszközök alkalmasak a Cl+ modul vételére, igaz az egyik kb. 17500 Ft, a másik 21000 Ft körül mozog. De kijelenthetem, hogy ezek az eszközök sikerrel vették az akadályt.
-
válasz
fezsoo
üzenetére
Kösz az infot.
Szerencsére az Amico és a CryptoBox ban is van beépített (conax) kártyaolvasó, így nem kell modul.
Inkább azon döbbentem meg hogy van aki szerint (azbest) a legjobb a szolgáltatós box. Nálam az hetente lefagy, kockásodik, lassú, gyenge minőségű vacak, nem fejlesztik, csak alap funkciókat tud.

Lehet mégis próbálok egy CryptoBox 702-t venni. Mert nagyon zavarnak az alapfunkció hiányok.

-
bul07
nagyúr
Nincs valami hír hogy frissítenék a eszközt
Jó lenne már ha csinálnának vele valamit hogy használhatóbb legyen
-
fezsoo
aktív tag
válasz
Doky586
üzenetére
Pont tegnap kérdeztem rá egyébb ügy keretében. Hogy mi van a régi kártyákkal. Azt mondta a hölgy hogy azt bármikor vissza lehet kapcsoltatni. És használni.
Tv be dugható kártya íránt érdeklődtem. De 15.000ft az eszköz. Azt azért nem kevés. Így jött a kérdés. Hogy ha szerzek régebbi modult. Azzal olcsóbban meglehet oldani. A kérdés hogy be lehet e szerezzni a modult és milyen árban. -
M.Ildiko
tag
válasz
brazos
üzenetére
Lesz kábeles, mert most még nincs (legalábbis olyan, ami több mint a Mindigtv). Van vezeték az utcában, de az rézkábel, amit, jó eséllyel, idén üvegszálasra cserélnek. Tavaly kedték volna, de a pandémia közbeszólt. A tervek szerint jövő év végéig befejezik a cserét. Hát ezt várom.
-
zsoca67
tag
Van egy Amiko Impulse boxom, mindig tv extrával vásároltam. az előre fizetett szolgáltatás 2020. 12.09-én lejárt.Meddig lehet feltöltéssel aktiválni, a kártya végleges inaktivvá válásáig.Jelenleg nem használom, de nem szeretném elveszteni.
-
M.Ildiko
tag
Tudja valaki, hogy mit lehet tenni, azért, hogyha gond van egy toronyban, és emiatt nincs adás, arról információt lehessen kapni. Az történt, hogy az elmúlt 1 hónapban kétszer fordult elő, hogy a Nagy-Hideghegyen levő torony leállt. Először éjjel, másodszor reggel és órákig nem volt adás. Nem volt sehol információ, nincs hova forduljak. Ezek után az ügyélszolgálatos semmiről nem tudott - később kiderült, áramszünet volt a toronynál. Miért nem lehet ezt azonnal a honlapra feltenni, hamár nincs információs telefon, ahol van információ?
A segítségnyújtás abban merül ki, hogy: a konektorból húzzam ki, kicsit várjak, majd dugjam vissza, várjam meg amíg telepít, és jónak kell lenni. Kihozott a sodromból az ügyfélszolgálatos is, mert nem fogadta el, hogy amit kér tőlem már megtörtént. Elhiszem, hogy van egy protokol, amit követniük kell probléma esetén, de attól, hogy ő egyáltalán nem ért ahhoz amiről beszél, lehet, hogy aki vonal végén van, ért hozzá. Legalábbis jobban mint az ügyfélszolgálatos.
Egy ilyen országos lefedettségű szolgáltatásnál azt sem értem, miért nincs a szolgáltatási időben hibabejelentő?
Ahogy lesz alternatíva, másik szolgáltatóhoz megyek, pedig ez is lehetne jó. -
azbest
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
A szolgáltatói... mivel kb nincs más. Valószínűleg elég réteg igény az, hogy valaki nem a szolgáltatóit akarja használni. A szolgáltatónak meg az az érdeke, hogy az ő boxukat használd, amivel később elő tudsz fizetni más - online - szolgáltatásukra is. Nekik nem érdekük az, hogy más boxszal biztosan ne költsenek az ügyfelek több pénzt. A régi kártyás ügyfelek meg kihalálos alapon majd kikopnak - vagy ha kell nekik újabb fajta szolgáltatás is, akkor önként váltanak.
-
-
válasz
azbest
üzenetére
"A havidíjas régi kártyák nálam továbbra is szerepelnek inaktívként a listán."
Igazad van, én is megtaláltam ott. (Az eszközhöz nincs előírás.)Szóval hiába venném meg a CryptoBox 702T ha nem sikerül újraaktiválni a régi kártyát, vagy ha a kártyákkal később nem lehetne igénybevenni a mindigtvt; nemis értem miért írják a boltok hogy ezek alkalmasak mindigtvre..
Ez kész megtévesztés. -
-
Zeusz77
újonc
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget. Ha lesz időm, akkor lehet, hogy még kísérletezek vele. A témát egyelőre lezárom.
Megjegyzés:
Nagy TV néző nem vagyok, azért szerettem a horvát adásokat, mert sokszor reklám nélkül lehetett megnézni egy filmet, angol nyelven (mivel a mindig TV-én is sok helyen át lehet váltani angolra, a nyelvtanulás már nem olyan fontos szempont). Ráadásul időnként olyan sporteseményt is közvetítettek, amit esetleg a magyar adók nem. -
azbest
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
Korábban, amikor szóba került, akkor nagyjából arra jutottunk, hogy némelyik box talán működhet ci+ modullal is, de a gyártók nem nagyon tüntetik fel - talán nem teljesen implementálták le. A német piacra szánt készülékek közül volt, ahol a gyártó is írt ci+ módot, de az meg nem biztos, hogy jól működik a magyar hálózattal, mert a németeknél nem aac hangot használnak, így lehet néma marad mindigtv adásnál.
Nagyon lutri az egész.
Ha prepaides kártya volt, lehet lejárt az újraaktiválási türelmi idő is rajta neked. A havidíjas régi kártyák nálam továbbra is szerepelnek inaktívként a listán.
-
Egy kis segítség kellene. Hogyan lehet fizetős mindidtv-t nézni?
Tények:
- az AH már nem árul előfizetői kártyát, csak a CI+ modulba építettet. (?)
- nem árulnak sehol CI+ fogadós földi STB-t. Még a 60ezer forintosban is csak sima CI csatlakozó van, nem CI+ ...
Ez új előfizető esetén is kérdés, de én például jelenleg a DTT-0901 boxot használom, de szeretném leváltani egy jobbra. Kinéztem egy CryptoBox 702T boxot, de nincs rajta CI, kártyát meg nem árulnak. CryptoBox 752 boxon már van CI, de CI+ nincs.
Idén vásárolt már valaki az AH-tól ilyen kártya nélküli kártyát? Az valóban egybe modulos, vagy külön CAM kivehető kártyával..?
1éve még lehetett előfizetői kártyát használni. Idén még fel lehet őket éleszteni. Az online ügyintézésben már a számát se találom.
-
mr_ricsi
veterán
"a frekvenciák is változtak, szóval minden bizonnyal az antennán is kell majd állítanod."
Miért is?" tápfeladást be kell kapcsolni ha lehet."

Az csak a koaxról táplálkozó antennaerősítőnek kell. Ha nincs ilyenje, akkor nem számít, sőt, jobb kikapcsolni. Ha viszont van antennaerősítő, ami most nem kap tápot, akkor semmiféle műsort nem tudna venni. -
mr_ricsi
veterán
válasz
Zeusz77
üzenetére
Nekem is Alcor 2900 volt a korábbi boxom. A HEVC kódolású free adásokat a rádióműsorok közé tette.
"Elképzelhető, hogy náluk nem maradt sima DVB-T adás."
Ennek kellene valahol utánajárnod. Például az ottani szolgáltató honlapján. Valamint a sugárzási szabványoknak.
Mert ha maradt még free műsor, amit Prime-nak tudnia kellene dekódolni, akkor lehet értelme ebbe időt és energiát fektetned.
De ha nincs kódolatlan adás, vagy a Primemal nem tudod venni, akkor el kell engedned. -
cof
veterán
válasz
Zeusz77
üzenetére
Alcornak minden létező MUX-ot meg kellene találnia ha a környéken elérhető, a fizetőseket is. Nézni persz nem fogod tudni mert az csak MPEG4 ahogy említettem.
Itt meg tudod nézni, hogy melyik adótoronyhoz vagy a legközelebb. [link]
Aztán manuális kereséssel nézni kell egy jelerősség/jelminőség szintet adott frekvencián. Mivel T-ről átálltak T2-re a frekvenciák is változtak, szóval minden bizonnyal az antennán is kell majd állítanod.
A príma BOX-ban meg szerintem gyenge a tuner, hogy még azokat sem hozza mint az Alcor, vagy tápfeladást be kell kapcsolni ha lehet.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Zeusz77
üzenetére
Ha megvan még az Alcor, akkor rövid időre csatlakoztasd vissza. Elvileg a horvátoknál is van még MPeg4/AVC.
Amennyiben az Alcorral tudja venni, akkor a Prime-ban kell a hibát keresned. És azzal nem tudsz mást tenni, mint várod az új csodafirmwaret, ami majd minden problémát megold.
-
Zeusz77
újonc
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Köszönöm a választ. Amit én tudok (google a barátom):
A DVB-T2 / HEVC jel a horvát lakosság 97 százalékát lefedi.
A DVB-T2-re való áttérés befejezése után az M1 nemzeti multiplex terjeszti a HRT 1 HD, HRT 2 HD, RTL HD, Nova TV HD, HRT 3 HD, HRT 4 HD, RTL 2 HD és Doma TV HD csatornákat.Az RTL Kockica HD, a CMC HD, a Sportska Televizija HD és a meglévő regionális tévécsatornák az országos M2 multiplexen érhetők el.
Ezeket az átállás előtt simán tudtam fogni, most csak a fizetős csatornákat látom.
(Gondolom az antennámat kéne forgatnom.) -
mr_ricsi
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Szerintem nem lennél vele boldog. Szemre, a koax vastagságához viszonyítva az antenna méretét, ezek nem UHF sávú antennák. Hanem alacsonyabb frekire optimálisak.
Ezenkívül TV-DX-ben nem szoktak olyan antennákat használni, aminek csak 1 reflektora van. Ha már gyenge a jel vételi irányból, akkor minél kevésbé zavarhassa hátulról bármi más. -
válasz
garga pista
üzenetére
Sajnos nem. De TV DX hez ilyet csinálnék ha lenne rá lehetőségem..
-
válasz
István2020
üzenetére
Kezdetnek egy ilyen antennacsoport megteszi

-
mr_ricsi
veterán
válasz
István2020
üzenetére
Semmi különös. Ha a boxod antennáján elég nagy jel megy be, akkor a román adókat is behozza a magyarok közé.
Ha nincs elég nagy jel, akkor el kell kezdeni szélessávú tető- vagy padlás antennával próbálkozni. Adott esetben úgy, hogy az antenna Románia felé néz, hogy arról legyen nagyobb a nyereség, és a magyar adók csak az antenna oldalsávján jönnek. (Mondjuk, ez leginkább Yagi-antennával működhet, nem valami nagy irányítottságú, hálós reflektoros csodaantennával.) -
azbest
félisten
válasz
István2020
üzenetére
olyan helyen kell lakni, ahová elér a külföldi sugárzás. A határ mellett.
A sugárzás direkt úgy történik, hogy a lehető legkevésbé menjen szomszéd országba, mert zavarná az ottani sugárzásokat. -
István2020
csendes újonc
Hogyan lehet külföldi földfelszíni DVB-T2 csatornákat fogni. Jelen esetemben román csatornákról van szó. És egy amiko hd8275+ set-top-boxom van.
Válaszokat köszönöm! -
mr_ricsi
veterán
válasz
Zeusz77
üzenetére
Nekem Amiko boxom van. Amikor a mindigtv-s firmwaret gyári amikósra cseréltem, nagyot javultak a térerő és a jelminőség adatok is. (És az akadozás is megszűnt.)
A korábbi Alcorral is magasabb volt a jelszint, először ki is akadtam, hogy az Amikoban milyen sz@r tuner van. -
Zeusz77
újonc
Tisztelt szakértők! A DVB-T2 átállás után a szolgabox-al miért nem tudom fogni a külföldi közszolgálati (ingyenes) tv adásokat? Csávoly felé néz az antennám, a szerb adók időnként bejönnek, de a horvát adókat egyáltalán nem tudom fogni. Mi ennek az oka?
-
tibibi
őstag
Üdv Számlát lehet online kártyával fizetni? Ha igen hol?
-
válasz
brazos
üzenetére
Köszi a keresést,most jöttem erre ismét, így már félig későn.
Megrendeltem tegnap egy Opticum SMART HD 550-t, ma kihozták, kb. A 3. irányba áll és tökéletes az adás. Elég üres téren áll a ház, jóval délebbre, mint a polgármesteri hivatal, a torony irányába a legközelebbi ház kb. 50 méterre van és így is lesz jó sokáig. -
azbest
félisten
Még akár az is megteszi, ha egy oszlopra van kitéve a kertbe egy lepke antenna. Csak akkor van baj, ha pont toronyiránt van egy szomszéd motoros fűkaszával és annak a zavara elrősebb, mint a sugárzás

-
brazos
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Az egy dolog, de nem vagy látnok, és nem tudod, hogy a kérdező milyen vételi körülményekkel bír, van e takarása, ahol lakik, vannak e más zavaró tényező, stb. Nyilván azzal fog kezdeni amilye van, de pl. mi az ismerősömnél Szigetszentmiklóson, egy családi házban nem tudtunk normális vételt találni lakáson belül, és maradt a kültéri antenna szerelés.
Azzal viszont jó lett. Egy ZoneSat Yagi 6 elemes UHF antenna lett feltéve nála a tetőre és az megoldotta a problémát. És még olcsó is volt. -
brazos
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Ha a mindigtv lefedettségi oldalon lekeresem a Taksony 2335 Fő út 85 címet, ez ugye az ottani Polgármesteri Hivatal címe, akkor a mindiges weboldal eleve ezt írja ki: Kültéri antennás vétel javasolt(Kültéri min*)
A merre forgassam térképe meg ezt adta ki:
A takarásban lévő 3.ajánlat az a Bp Hármashatár hegyi adó torony.
Te tudod, hogy merre laksz a Polgármesteri Hivatalhoz képest, így talán könnyebb eligazodnod, de a szobaantennás vételt azt felejtsd el. -
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy annyira keveset nézünk TVt, hogy fölöslegesség vált a havi előfizetés (főleg, hogy most mennénk UPC felől optikás telekom felé, ahol még drágább is lenne a havi TV díj). Gyakorlatban kb. akkor megy csak sima TV adás, amikor szüleim jönnek hozzánk és megnézik a híradót. Szeretném amilyen egyszerűen lehet, úgy megoldani (ha lehet sima szobaantennával a dolgot). Taksonyban lakunk és ha jól tudom, akkor Bp-es van a legközelebbi adótorony (de lehet tévedek). Ehhez már nem elég egy egyszerű passzív beltéri antenna, ugye? Ha nem, akkor milyen javasoltok?
-
azbest
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
ne hülyéskedj már... ő egy szolgáltatásra előfizetett, szolgáltatói eszközzel. Más kérdés, hogy nem reklámozzák, hogy szereld magad csomag és baj esetén így jártál.
Ráadásul simán kinézhető a cégből, hogy elfelejtették, a most és később kibontott, üres rendszerű boxoknak is fel kéne tudnia frissülnie, nem csak a már korábban frissítéseket kapott eszközöknek. Vagy éppen kifogott egy gyári hibás példányt.
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
brazos
üzenetére
Jelenleg olyan helyen lakom ahol egy 10 centis koax kabel van a TV vegebe es van adasom mivel a torony nincs 1 km-re sem. De majd koltozok ahol (valoszinuleg) ez keves lesz (ugyanaz a torony van csak) es oda kene megoldas. Napi 1 orat ha nezek TV-t, de lehet annyit sem, most epp a Spektrum Home ami lekot (egyebkent Netflix es tarsai...) Rendes elofizeest nem akarok kotni mivel nincs kihasznalva, az uj helyen meg ha nem eleg ez a kis kabel darab akkor inkabb hagyom a dolgot. Falakat furni stb. nem szeretnek, se ablakba cuccokat rakni.
Marad a par kozszolgalati netrol/appbol lejatszas (max F1, vagy ha lesz EB/VB meccs ami erdekel egyszer megnezem).Koszi mindenkinek
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az ablakra tennék próbából egy direktor és reflektor nélküli (2vagy4-es) dipólfalat. Ha jó helyen laksz jobb mint egy szobaantenna..
-
brazos
senior tag
-
azbest
félisten
válasz
brazos
üzenetére
Újabban a tv2 és rtl klub is bekerült már a streamingekbe is, persze nem az ingyenesbe. Az antennás családival van mindigo-m. Ezek nem közszolgáltaiak, hanem kereskedelmi adók, szóval csak úgy nem lehet szabadon streamelni őket.
A spektrum home-hoz azt írja ki, hogy előfizetés kell.
A felhasználási feltételeknél van felsorolva hogy melyik streaming csomagban mi van benne, elvileg a max-ban van spektrum home. [link]
Csak ugye kifejezetten tévés kliens nincs a szolgáltatáshoz, mint a mytv estén.
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest