Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
billyjean
üzenetére
Attól, hogy nincs NAT, még használhatod a LAN portokat, csak nem lesz tűzfala a Linksys-nek, így ezt a funkciót a CISCO fogja betölteni! Még annyival jobban is járhatsz, hogy az egész hálózatod egy egész lesz, ugyanúgy a CISCO-ra, és a Linksys-re kötött gépek is! Az IP címeket a CISCO osztaná! Ha jól értettem amit leírtál, akkor megfelelhet Neked az a felállás is!
Jómagam a TP-LINK-et nem szeretem, így ajánlani se nagyon szoktam, én ASUS párti vagyok! Abból a Gbit-es modellek, amin Tomato is megy, RT-N66U, RT-AC66U, RT-N18U, RT-AC56U, RT-AC68U! Nem BroadCom alapú, tehát Tomato futtatásra nem alkalmas, de jó típusok még, az RT-N56U, és az RT-N65U! Ezekre is van Linux alapú fw...
Azért a Linksys átállítását még megpróbálhatod!
-
-
válasz
billyjean
üzenetére
Az egy ezer éves fw, és kb. azóta nem is fejlesztik!
Jelenleg Shibby féle Tomato-t szoktam ajánlani, abból is mondjuk a K26-os buildet próbáld meg!
tomato-K26-1.28.RT-MIPSR1-123-Mini.trx
Ha feltetted, mehet egy NVRAM törlés...
Administration -> Configuration -> Restore Default Configuration -> Erase All Data In NVRAM Memory -> OK
És aztán a beállítás!
-
-
válasz
billyjean
üzenetére
Szia!
Tomato fw-vel elvileg igen...
Gyárival kétlem, mert "ezer éves" routerről lévén szó, nem hiszem, hogy akkoriban tettek volna bele IPTV támogatást, új fw meg nagyon régen nincs már hozzá!
szerk.:
Illetőleg gyárival úgy, ha elfelejted a router funkciókat, Switch/AP-ként kötöd be, LAN<->LAN portokon összekötve a CISCO-val, DHCP szervert kikapcsolod, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest