Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
djapor96
üzenetére
Nekem olyan problémám van dd-wrt-vel+wrt54g v5-el, hogy ha qos-t használok, akkor lekorlátozódik a net, de nem a sávszélesség, hanem a kapcsoltaok száma. Szóval neten megy a játék, de mozilla már nem nyit meg egy oldalt sem. Vagy msn-re be vagyok jelentkezve, elbaszódik, akk msn-en be maradok jelentkezve, meg irogatni is tudok, de ha elbaszódik, akkor utána már nem tudok belépni. Ez általában játék közben szokott előjönni. qos-t pedig pont játék miatt állítottam be, hogyha tesóm másik szobába yt vidiket néz vagy valami hasonló, az ne zavarjon be a játékba. Erre van valami beállítás?
Packet Scheduler most átállítottam HFSC-re
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest