Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
válasz
krisztián98
üzenetére
Nem tudom, mitől problémás a hely, de vigyázz azzal a 251mW-tal, mert egyrészt az adóteljesítmény növelésével az interferencia is nagyobb lesz, másrészt a rádió chipre is oda kell figyelni, túl ne melegedjen...
Meglepően tapasztaltam, hogy eddig két SMC-t használtam WDS üzemódban a ház két vége között, és most, hogy lecseréltem az egyiket egy WRT54GL-re, ezt 14mW-ra állítva is (a default 28mW) stabilan működik a kapcsolat (ha jól tudom, akkor az előző SMC WBR14G 40mW adóteljsítménnyel működött fixen). A klienseknél is mindenhol a legkisebb adóteljesítmény van beállítva az alapértelmezett profilban, és a lefedett terület nagy részén nagyon jó, vagy kiváló a jel minősége (nem az erősség!).
Mondjuk szabad téren tényleg van értelme a nagyobb adóteljesítménynek, de zárt térben Inter Ferenc beszól...
mod: DD-WRT a barátod...
Jó kis firmware. A WRT54G v3.0 is komaptibilis vele, lásd az alábbi listát: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest