Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikkamokka
tag
Sziasztok!
A következő problémáim vannak:
ha nagyobb fileokat töltök le (pl telepítő fileok honlapról), akkor nem jönnek le rendesen, sérülnek (nem lehet futtatni őket).
ha videót (pl youtube) nézek böngészőben (IE, FF, opera), akkor egy ponton a videó megáll, és nem tudom tovább nézni, mindig ott áll meg. Annak ellenére, h az egész videót letölti.
a fórum hozzászólásait nem mindig jeleníti meg rendesen, pl az utolsó pár hsz lemarad, vagy az oldal kusza lesz. (nincs minden ikon, ábra, szöveg a helyén)A kérdésem: okozhatja-e ezt a a WRT54GL QoS beállítása?
DD-WRT (talán v23 SP2) fut rajta, úgy állítottam be, hogy a http-nek magas prioritása legyen, ha a másik (összesen 2 gép van rákötve kábelen) gép feltölt/letölt (DC, torrent stb), akkor se vegye el a sávszélességet, léehessen böngészni. Az 1 és 2 port sávszélességét is beállítottam, a bejövő internet sebességének a felére.
Érdekes módon a másik gépen nem fordul ez elő.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest