Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodi
csendes tag
Sziasztok !
T-home-ék rábeszéltek a voip-s vonalra és adtak egy routert. Sikerült beüzemelni minden szép és jó de több az eszköz és a Linksys WRT54G-t nem nagyon tudom rávenni hogy az eddigi "felmegyek a netre, osztomhurrá" üzemmódból egyszerű "elosztó" üzemmódba menjen de wifi-vel együtt. Visszaolvastam sokat de konkrét ilyesmit nem találtam.

Hogy kell összekötnöm a t-home-os csodával hogy őkelme is ossza a netet wifin és a lanon is. Gyári a cucc semmi mahinálás nem volt rajt. Jelenleg PPPoE felhasználó-jelszó üzemmódban működik egyébként teljesen jól. Mit állítsak a szerkentyűben, segítsetek
Más, milyen decibeles külső körsugárzót érdemes rátenni és van-e olyan mód hogy erre a routerre erősebb antennát biggyesszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő