- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eléggé felborította a piacot a VGA-k nyári áramelése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Csökkent a minőség, de szerintem pár hónap alatt mindig kikupálódik. Önmagukhoz mérten rosszabb, mint volt, de szerintem még így is sok Androidos gyártó példát vehetne, mert sok esetben hiába az 5-7 év volt már olyan rendszerrel dolgom, ami nem, hogy egy, de több főverzió frissítés alatt sem tudott kikupálódni.
Droid szinten a Pixel ebből a szempontból a mérvadó. Azon van úgy a rendszer, ahogy azt a Google elképzeli.
A sok módosított sokszor szétgányolt rendszer maximum android alapú.
Ahány gyártó, annyi féle elgondolás. Így ebből a szempontból nem is szabad egy kalap alá venni őket. -
harry3
őstag
Csökkent a minőség, de szerintem pár hónap alatt mindig kikupálódik. Önmagukhoz mérten rosszabb, mint volt, de szerintem még így is sok Androidos gyártó példát vehetne, mert sok esetben hiába az 5-7 év volt már olyan rendszerrel dolgom, ami nem, hogy egy, de több főverzió frissítés alatt sem tudott kikupálódni.
-
Ricardo
titán
-
Oldman2
nagyúr
-
Ricardo
titán
" de hiába az Apple frissítésnek, támogatásnak nincs párja."
A sebességének, vagy a minőségének?
Mert az utóbbiból mostanában az olvasottak alapján leadtak. -
janeszgol
félisten
Úgy látszik a Samsung is ráállt az időre, nem a modellre.
S23 FE (2023 okt), S23 (2023 febr.), Fold4 (2022 aug.):
Az S23FE-ben az S22-féle Exy 2200 van, ami az SD8 Gen1 ellenfele. A Fold4-ben már az SD8+ Gen1 van, ami újabb.
Minden 2022-ben és 2023-ban megjelent modell 4 év OS-t kap, 2024-től pedig minden 7 évet a felső kategóriában. -
harry3
őstag
Semmi baj, amúgy egyetértek a b pont kivételével.
Most akartam/rokrok váltani Samsungra, itt a kezemben egy jól lekuponozott Ultra, de hiába az Apple frissítésnek, támogatásnak nincs párja. -
Silenzio
addikt
Tudom, nem is tudom, mi bajom.
a. irigylem az almásokat
b. retardált vagyok
c. jól esett egy kis dühöngés
d. tudom, hogy plusz energiabefektetés, de lényegében minden csúcsmodellben ugyanaz a Snapdragon chip van az aktuális évben, simán le lehetne rá fejleszteni még 1-2 főverzió frissítést -
nbg
senior tag
Bar meg mindket eszkoz mukodott normalisan es minden gond nelkul, de pont ezert cserltem a Fold5-ot Fold7-re, a Tab S7-et S10-re, hogy mindegyik megkapja a 7 foverzio frissitest. Korabbi modelleknel sajnos nem voltak ilyen korrektek...
-
harry3
őstag
A 23-as széria eggyel magasabb verziószámmal jelent meg, plusz a Fold 4 esetében 4 főverziót ígértek, ami meg is volt.
-
Silenzio
addikt
A Fold 3 és Fold 4 tulajok meg szarjanak sünt, megérdemlik, hogy ilyen hülyék voltak, hogy Samsungot vettek. Pl. jelen sorok szerzője.
De semmi pánik, szerencsére a fél évvel újabb (Fold 4-hez képest) S23-széria megkapja. Tehát 3 éves telefonnak még "jár", 4 évesnek már nem. -
chipesz
őstag
-
janeszgol
félisten
Azért a dátum is fontos, de szép lista.
-
sBc
aktív tag
Félmilliós S25 edge meg sem érdemli a frissítést?
Szerintem kapni fog az is.
...van a családban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két hét múlva jön az iPhone 18 Pro és az Apple első hajlítható iPhone-ja
- Fogyjunk le!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G9 I i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I 6 hó gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- 27% - MSI MPG B550 GAMING PLUS Alaplap
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Most akartam/rokrok váltani Samsungra, itt a kezemben egy jól lekuponozott Ultra, de hiába az Apple frissítésnek, támogatásnak nincs párja.
De semmi pánik, szerencsére a fél évvel újabb (Fold 4-hez képest) S23-széria megkapja. Tehát 3 éves telefonnak még "jár", 4 évesnek már nem.