Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Üdvözlet!

  Jó kihalt topik, úgyhogy írok egy hosszabbat:

  3éves Xiaomi 10.000mAh power bankom megadta magát. Azaz ez így nem igaz, mert igazából jól működött, még bőven bírta, de egyik alkalommal mikor töltöttem, akkor azt vettem észre hogy iszonyatosan melegedik. Meg nem mértem, de kézzel alig tudtam megfogni. Lévén lítium aksiról van szó nem kockáztattam, nyudíjba vonult.

  Na de power bank meg kell, sokszor jól jön, így rövid időn belül beszereztem 2-t. Az első egx Adata P20000D a második egy Canyon Cne-cpbf200w. Paramétereiben, és kiépítésében szinte ugyan azok, mindkét bank 20.000mAh tud papíron, micros usb csatlakozón veszik fel a tápot, és minkettőn két aljzat van ahonnan az eszközöket lehet etetni. Ami még különbség az a töltés/töltöttség jelző. Az Adata egy kijelzővel érkezik amin százalékosan lehet követni a kapacitást, illetve hogy épp melyik bemenet van használatban... Ugye ami lényeges lenne, hogy mennyi is az annyi, ám ehhez nincs mérőműszerem. Mivel a két termék hasonló méretű, így grammos mérleggel összemértem őket, hogy mennyi a különbség, ez pedig 2gramm volt, ami nem tudom releváns-e. A Canyon 4 leddel jelzi egymás mellett a bankban lévő töltöttséget. Mindkettőn egy gombbal lehet a töltöttséget ellenőrizni.

  Amit el tudok mondani, hogy az Adata a Redmi Note 8 Pro 4.500mAh-s aksiját 3-szor biztosan fel tudja tölteni. Ma töltöttem fel 100℅-ról 75%-ra esett mikor kész volt.

  Az Adata nem tud alacsony árammal tölteni a Canyon tud.

  [ Szerkesztve ]

  régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

Hozzászólok Aktív témák