Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • outdoor

  aktív tag

  A tabletek, okostelefonok, mobiltelefonok, digitális fényképezőgépek, kerékpárlámpák és minden USB kábellel tölthető eszköz úti töltői ( lennének) a Powerbankek.

  A zsebben hordható, kis kapacitású modellektől a 3 amperes óriásokig temérdek variáns közül válogathatunk.

  De vajon mely gyártó mely eszköze szolgál ki hosszú távon?

  Sajnos úgy tűnik, a Powerbankek eleve rossz, instabil gyártmányok. Hamar tönkremennek, és fénykorukban sem remekelnek. Simán megtörténik az is, hogy egy feltöltött Powerbank ismeretlen okból nem lát hozzá tölteni a mobilt. Komoly gyártók drága portékái mondhatják be az unalmast, épp amikor tölteni kellene a GPS-t egy betonrengetegben, vagy kinn a fagyban, amikor vihar közeleg.

  Nem olcsó mulatság venni egy eleinte panaszmentesen működő töltőt, mely garanciaidőn belül cserbenhagy, vagy garanciaidőn túl hoz olyan helyzetbe, amelyből csak jelentős plusz költséggel, pl taxival, hegyimentővel, a turistaparadicsomban méregdrága új akku vásárlásával kerülhetsz ki.

  Összegyűjtve a tapasztalatokat megkönnyíthetjük az előrelátó vásárlást. Jobb belátást nyerhetünk az ár-érték arány mögött rejtőző kompromisszumokról, melyeknek kihatása lehet az életünkre, épp a döntő pillanatokban.

  [ Szerkesztve ]

  A proper digital assistant could be my best friend

Hozzászólok Aktív témák