Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
Máris befejeződött a Watch Dogs mozifilm forgatása
gp Jöhetnek az utómunkálatok, egyerlőre nem tudjuk, hogy mikor láthatjtuk a végeredményt.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Azért ez "vótmá" kategória, picit rákeresgetve még olyan tok is van, amibe mi rakhatjuk bele a 2230-as, 2242-es SSD-t..., másik gyártó termékéről meg júniusi cikket találtam (dobta kb harmadiknak a keresőm) és emlékeim szerint már korábban is jött szembe ilyesmi...
Egy gyors keresést ilyen címek publikálása előtt ajánlanék, esetünkben "magsafe attached SSD"-t ajánlom/használtam.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bteebi
veterán
"függetlenül attól, hogy használható számítógépekhez is, az Apple új okostelefonsorozatához van tervezve"
Aztán miben merül az ki, hogy ahhoz >tervezték<?? Az árazása vagy a dizájnja még indokolhatná külön-külön is, de mind a kettő max. átlagos.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
-
Nem értem miért minden idők legfurcsább cucca, hisz volt már ilyen más gyártótól is...
Nem kell clickbaitesdni
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Mondjuk a praktikusság nem feltétlenül jelent jó mobilitást. Nem tudom mennyire kényelmes ezt a telefon kombinációt útközben használni.
Lehet mágneses ringet kapni ami ragasztás után szinte bármely eszközt a hátlapra rögzíthet. Ha valaki iPhone hamutartót akar használni, arra is van kreatív megoldás.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
válasz Hieronymus #7 üzenetére
Nem folyamatos használatra van ez, inkább adatmentésre lehet jó.
De persze kinek hogy.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8TB WD PURPLE PRO !!! WD8002PURP (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó! Teljesen új, bontatlan, sok gar
- 4TB WD RED PRO-k !!! WD4003FFBX (NEM RECERTIFIED) merevlemezek eladóak! Újak, bontatlanok, garral!
- 12TB WD RED PLUS !!! WD120EFBX merevlemezek eladóak!!! Teljesen újak, bontatlanok, sok garral!!!!
- Lila WD 8TB !!! WD85PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- Lila WD 6TB !!! WD64PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen