Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TaylorXIII

    őstag

    válasz tibaimp #67858 üzenetére

    El is töltöttem már jó pár órát a tájékozódással. Látom, hogy a Toshiba P300 3TB az ajánlott pl. és jó árban is van. A WD purplek specifikációit is nézegettem. Igen, valóban kéne makd csinálni egy biztonsági mentést😁

    ricsip: Egyik sem. Az, hogy 7200 RPM-es és jó bluenak tűnt mint a WD10EZEX. Van is olyan nekem. Viszont ezt a WD20EZBX specifikációk alapján gyorsnak láttam és gondoltam ha van egy bluem akkor lehetne ez is blue. De azt, hogy SMR-es azt sajnos eddig nem tudtam, hogy nézni kéne. Ha jól olvastam az a véletlenszerű olvasási sebességre hat ki. Megnéztem a 2Tbos alap használatra ajánlott 3,5" vinyókat de a HGST és a WD Black és a Seagate ahogy néztem elég magas áron van ha van éppen valahol. Annyit nem költenék erre. 20k körül gondoltam és ezért szimpatikus a Toshiba P300 3TB meg néztem a WD purple vinyókat is.

    csibe1:Játékra, de csak keveset. Inkább film, youtube, adatok tárolása. Most a wd greenen van a windows és nem tudom akarok-e még SSD-t is venni. Szóval jobb lenne ha minél gyorsabb lenne. Igen, WD purplet ajánlotta már más is. Amellett meg az szól, hogy minden bizonnyal tartósabb.

    Sordoran::Én a WD10EZEX-szel megvagyok, hiába blue. De akkor te is a purplet ajánlod, rendben.

Új hozzászólás Aktív témák