- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Sys85 #134115 üzenetére
Szia!
Minden tiszteletem mellett, de ez nem hangos. Nekem. Pedig én aztán tényleg zajháklis (is) vagyok, végig rinyáltam itt az összes fórumot, ami kicsit is érinti a témát.
Azt is tudom, hogy a Youtube nem tudja úgy visszaadni, mint élőben, meg azt is tudom, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Sys85 #134115 üzenetére
Igen valami hasonlót éltem át én is. Akinek nincs közel a gépház a füleihez nyilván leszarja vagy füllhalgatóban játszik de ha nem egyedül él pl barátnő neadj isten gyerek akik már olykor alszanak is, akkor igen kellemetlen egy ilyen gép működése. Ugyhogy én a mai napig nem értem a gyártókat hogy most kiknek gyártanak. Ha a home felhasználás a cél akkor igenis törekedni kell a halk működésre mert szerintem a faszt se érdekli hogy a venti áll ha nincs teljesen megterhelve viszont ha meg pici kakaót tol rá egy 3d játék akkor kirepül a házból. Imádom amikor írják hogy Zero RPM eddig és eddig. Ez a legfontosabb? Szerintem nem. Nyilván aki rákölt egy kisebb vagyont VGA ra nem internetezik meg youtubozik rajta hogy elbírja a cégek által egekig magasztalt zero rpm szabadalom. Ilyen szempontból az nvidia és az AMD is megérdemelné a seggberugást mert nem a felhasználóorientáltság a cél ezek szerint hanem a mass production. Nyilván lehet egy bánya rigbe mindenki leszarná ha maxon mennek a duruzsolo ventik mert úgyis olyan helyen lenne ahol a madár se jár. De én elvárom sőt igényességnek tartanám hogyha valamit kiadnak a kezükből akkor gondoljanak azokra is akik halk pc-t szeretnének. Nyilván előjön akkor hogy vegyél rá vizes blokkot stb költs rá még fél milliót bla bla de mivan ha az ember nem akarja?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- További aktív témák...
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest