Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Erre a kérésre kaphatnék egy kis frissítést? Gtamate2 adott anno egy ajánlást, csak azóta egyrészt eltelt pár hónap (megint megcsúsztam pár dologban, de mentségemre szóljon jó okom volt rá: megnősültem és apuka leszek, így nem csak sz*patásból kérdezlek titeket csak így alakult :) ) így lehet már van jobb vétel, másrészt pedig úgy néz ki, hogy monitor cserém is lesz. Sokat gondolkoztam és azt hiszem bevállalok egy 21:9-es monitort egy LG 29UM67-P személyében. Ez viszont freesync-es, így ha jól tudom, akkor AMD-hez kötődnék. Árban ~ bruttó 60k maradna, ha alatta van az sem baj.

    Kicsit off, de azért leírom: hogy őszinte legyek, kicsit még fosok a 21:9 aránytól. Tetszeni nagyon tetszik az extra széles monitor, alapvetőn otthoni mókulás/webezés/játék lesz rajta, filmre ott a TV, munka meg remélem, hogy csak minimális lesz, amit csinálok rajta. Abban sem vagyok biztos, hogy kell nekem a freesync, alapvetően a jobb talp és a több csatlakozó miatt venném ezt és nem a kistestvérét.)

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák