Hirdetés

  • Szűkös készlettel indít az iPad Pro OLED?

    ma Állítólag meggyűlt a Samsung baja az iPad képernyőkkel, az LG viszont a kívánt mennyiségben szállítja a paneleket.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • gtamate2

    veterán

    válasz sagit #66697 üzenetére

    Hát ha nagyon kompromisszumkész vagy akkor mehet mondjuk max egy Giga , ennek jó a hűtése és viszonylag olcsó. Mondjuk én ezerszer előbb vennék egy 760/660ti/660-at használtan de garisat. Ha esetleg meggondolnád magad ezekből a hőcsöves megoldásokat keresd. Ilyen az Asus DC2, MSI Twinfrozr, Gigabyte Windforce . /Csak hogy a népszerűbbeket említsem.

    Egy i3 már nagyon elkél, alkalmi játékhoz mondjuk elég is lehet. Ebből nyugodtan vehetsz gari nélkülit (persze pár nap próbagari azért nem árt). Ezek nem halnak meg hirtelen, (még az összes s478-as procim él és virul) szóval nyugodtan lehet őket venni.

    A 750ti-re visszakanyarodva az a probléma hogy szerintem nagyon túl van még árazva, erőre a 660 alatt van, amit több mint 1 éve vettem 45k-ért, így valahol 35-40k között lenne szerintem az ideális ársáv a számára.

    Amúgy milyen tápod van? Csak mert azt még nem említetted /vagy én nem figyeltem eléggé/

    Illetve a géped leírásában kimaradt egy H a deathadderből :)

    polgi803: A 280x drágább mint a 960. Amúgy jobban megéri a 3 gb ram miatt, ha a fogyasztás nem szempont. Ezért is szoktam inkább 7970-et ajánlani mert az ugye átnevezett 280x.

    A 970 pedig más kategória, az a 290x-el van egy szinten, sok külföldi fórumon felette, itt a ph-s tesztek a radeonoknak kedveznek kicsit jobban. A driver stabilitással nyilván sokkal kevesebb gond van nvidia oldalon /a releváns topicocban is olvashatsz ez ügyben/. Az nvidiahoz kb havonta/ 2 hetente jön whql driver, az amdhez pedig csak a betak jönnek folyamatosan.
    Na meg ott van még a fogyasztás ami szintén a 970 mellett szól. Ellene pedig a 3.5 gb-os teljes memória sávszél ,de FHD-ban ez lényegtelen. Amire pedig eljönnek az olyan játékok amik megkövetelik a 4gb-ot, addigra a 970 is gyenge lesz.

    [ Szerkesztve ]

    *Sn0w

Új hozzászólás Aktív témák