Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz solfilo #55078 üzenetére

    Ugyan kérlek.. :N

    Egy vicc és egyben szánalom ahogy megpróbálják egyes tesztoldalak/egyedek "ellehetetleníteni" a Mantlet.
    Eleve DX-es CPU limit vagy ahhoz közeli állapot "orvoslására" a legjobb, ehhez képest megnézheted milyen procikkal van tesztelve állandóan.. :DDD

    Kiválóan lehet detektálni ki van itt azért, hogy lökje a salátát.
    4. generációs i5 mellett nem hoz sokat.., had gratuláljak ennek aztán van jelentősége, igazi népprocesszorok!
    (Ohyeah, PH közösségen kívül is van egy létező világ, ahol egy ilyen árú proci kimeríti a luxus fogalmát.., legalábbis magyarisztánban)

    Nincs a Mantleval semmi baj.., akinek i5 mellett "döglődik" a BF4 (mantle) érdemes elgondolkodnia hogy váltson Win7-ről Win8.1-re, mint utóbb kiderült orvosolja az esetleges "anomáliákat".
    Még mielőtt valaki ráugrana az anomália kifejezésre jelzem FX-el semmi gebasz nincs Win7 alatt se Mantléval, ez a Win7 szálkezelő/ütemező sara lehet, nem pedig Mantle hoax.

    Lehet itt szüttyögni mint egy mezei pocok, hogy így nem ér semmit se meg úgy, meg ki lehet próbálni milyen a folyamatosságélmény Mantleval azokban a játékokban ahol elérhető.
    Persze egy 3Gb vram nem árt mellé, enélkül nem lehet feltenni ultra giga highra mindent (amitől egy valamit is érő multi játékban amúgy is csak annyit kap az ember, hogy nem lát szart se a sok effekt miatt és hamarabb döglik..).
    Minél "gyengébb" az adott CPU/VGA annál többet hoz..(nem, nem a kimaxolt beállításokon hoz többet :O !)

    Nvidia tulajok véleménye.., ja hát az van. Legyen, végülis miért ne.
    A barátok közt magdi nénijének is lehet határozott elképzelése/véleménye arról milyen lehet a súlytalanság állapota, joga van hozzá. Utánaolvasott, elképzelte.., tényként leírhatja semmi gond. Az olvasó dolga miként dolgozza fel mindezt. :R

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák