Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    Sziasztok!

    Hamarosan csak elérek oda mire meglesz a gép :DDD
    Jelenleg 30-40k között gondolkodom egy VGA-ban, a garis használt is tökéletes hardverapróról...
    Célom az, hogy a bolti árának 80%-áért jussak hozzá, tehát a költséghatékonyság igen fontos ( röviden: nem nagyon érdekel olyan, ami a bolti ártól 2k-val olcsóbb :)) ). A fogyasztás nálam még mindig elsődleges szempont, de már a GTX 660-nal is megbékéltem. Az lenne a kérdés, hogy a GTX 660 helyett, ha találok egy r9 270-et jobban megérné?
    A monitor felbontása jelenleg 1280x1024-es, sajnos még nem tudom, hogy sikerül-e egy nagyobb felbontással rendelkező (FHD biztos, hogy nem) monitort vadásznom apróról.
    Egy i5 4440-es processzor mellé lenne betéve, ha csak nem kell visszafognom a költségeket és egy korábbi szériás i5-tel beérnem...
    Főleg multiznék rajta (COD, Crossfire Europe, BF) + a GTA V,NFS is, esetleg FIFA (bár annak nem kell sok minden :DDD).~ tehát minden ami szóba jöhet.
    Nem tudom, hogy van-e a két kártyának hibája, ahogy az sem, hogy melyik milyen "játék-specifikus". Mivel már sokáig nem fogok a szülői házban tartózkodni és a szülők fogják a gépet használni, ezért ezt már a következő 10 évben nem is cserélem le). nVidia kártyám még nem volt, viszont nem tudom, mintha kicsit jobbnak érezném őket... (Engem ezek a blackscreen-es cuccok zavarnak, meg gyakran olvasni a rossz driverekről stb.)
    Valamint a GTX 750Ti is volt korábban, de úgy érzem - laikus fejjel - hiába a 660-hoz képest -15% teljesítmény, a 128 bit gondolom kevés lesz ezekhez a nagyobb címekhez...

    Gondolkodtam én már notebookban is, de ott szerintem ilyen áron (~160k) nem találok olyan gépet, ami rendelkezik egy elég nagy igényeket kielégítő videokártyával.

    :R A válaszokat előre köszönöm és azt is, hogy végigolvastad :)) :R

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák