Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Sziasztok!

    Röstellem, de most tényleg nem volt időm átböngészni a topicot, de sok értelme nem is lett volna, mert akkora a szakadék az esetemben, hogy a választ nem is biztos, hogy megtaláltam volna a kérdésemre. Röstellem, de egy ideje nem követtem a videokártya trendet, így az információk terén is igen elmaradtam.

    A lényeg, hogy jelenleg egy Asus gyártmányú GTX460 1GB videókártya csücsül a gépemben. Elég régen (3 éve tuti) használom már és mivel nem sokat játszom ráadásul 20"-os monitorom volt idáig (1680x1050) nem éreztem szükségét a cserének.
    Történt viszont nálam egy monitor csere, így már 23"-on és full HD-ban bámulok a világra, na és ezzel együtt az első játék alatt felvetődött a kérdés, hogy elég nekem ez a kártya? Talán elég, de úgy gondolom megért a jól bevált GTX460 a cserére.

    A kérdésem itt bújik meg, mégpedig abban, hogy szerintetek melyik kártya lenne az, ami határozott feljebb lépést jelentene, de azért emészthető áron kivitelezhető a csere. 40-50e fölé semmiképpen nem mennék, viszont a 2GB RAM és a display port kimenet jó lenne.

    Ha valaki tud olyan oldalt, ahol összehasonlító diagramokkal tájékozódhatok, az is nagy segítség lenne.

    Köszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák