Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anarchoid

    csendes tag

    Tanacsot szeretnek kerni, edesapam windowws 7 -eset kellene ujraraknom windows 8 -ra es egyuttal megkert , hogy a betegeskedo 8600GT(az a katya megjarta valamelyik regebbi gepemet, tolem orokjolte es szerintem mar eloregedtek benne/rajta az alkatreszek) -jet csereljem ki valami gyari uj videokartyara. A fater nem jatszik maximum plats vs zombies kategoriaju jatekokkal, neha belenez 1-2 filmbe, Szoval nem kell neki nagy videokartya. Egyetlen szempont hogy windows 8 driver legyen hozza es ne valami kifutott modell legyen amire mar nem frissitenek videodrivereket.

    Ajanlanatok vmi videokartyeszt ? (meg egy dolog merult fel bennem, miszerint ha valami passziv huteses kartya lenne akkor nem kellene szamolni a videokartya ventijenek elhalalozasabol fakado problemakkal (a kozelemben eppen egy honapja tortent hasonlo eset es mire rajottunk mi okozza a fagyasokat a videokartya hasznalhatatlanra romlott))

    20 ezerig bezarolag (brutto) sacc/kb

    Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Új hozzászólás Aktív témák